Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2990 / 1646 / 35
No napewno ale moze pomoc, ja tam musze spróbować by ocenic.
Wiem,ze warto ocenic po praktycznym teście.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 122 / 0
Tylko obawiam się, że środek będzie króciutko działał. Sam fenylopiracetam działa do 2 h, w przypadku dodanie do cząsteczki halogenu, ten okres może być jeszcze krótszy, podobnie jak jest np. w przypadku fenibutu i baklofenu (p-chlorofenibutu), choć niewątpliwie jest to mocniejsze.
  • 2024 / 264 / 0
@AnnaS dostawa dopiero po wakacjach :(
  • 2990 / 1646 / 35
01 lipca 2019Cooba83 pisze:
Tylko obawiam się, że środek będzie króciutko działał. Sam fenylopiracetam działa do 2 h, w przypadku dodanie do cząsteczki halogenu, ten okres może być jeszcze krótszy, podobnie jak jest np. w przypadku fenibutu i baklofenu (p-chlorofenibutu), choć niewątpliwie jest to mocniejsze.
Nie wiem ile bedzie trzymal ptaszki cwierkaja,ze 6h ( hydrazyd fenylopiracetamu 11 do 12h).
Jak kupię i stestuje to ocenie.
Narazie czekam na hydrazyd, później na RGPU 95. :psycho:
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3220 / 911 / 5
w ciągu dwóch tygodni zamówię i wrzucę reckę
mam jeszcze phenylpiracetam i clouracetam jak dobrze pamietam wiec porownam
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1628 / 197 / 0
Hm, czyżby modyfikując nootropy można uzyskać narkotyki?
  • 2990 / 1646 / 35
Niby nie ma efektu narkotycznego ale nie próbowałam i jak bedzie to stestuje.
P.s nawet jest opcja by benzen zastąpić benzofuranem w czasteczce i tez ma to nie miec efektu narkotycznego tylko antydepresyjne. Czas pokaże.

Mnie to zainteresowało wtedy kiedy znajomy wpadł na nim , sam zagadywal, byl towarzyski i wyjawił co spróbował i mówi ten nootrop.
Taki prospołeczny motywator i towarzyski nootrop energii tez miał sporo ale bez przesady.
Wtedy mnie ten zwiazek zainteresował.
Pozniej okazało się,ze jest ogrom pochodnych. :mniam: :psycho:
  • 3220 / 911 / 5
Jednak na razie nie zamówię. Z tej jednej stronki co mają już nic nie zamówię, bo bana mi dali za nie bycie "nałukowcem" :(
Podziel się posiłkiem
  • 75 / 22 / 0
DRI to raczej nie jest. W dawce 110mg czuć przede wszystkim pobudzenie umysłowe. Jeżeli ktoś spodziewa się po tym efektów motywacyjnych jak po MPH srogo się zawiedzie.
  • 3220 / 911 / 5
I jak, miał to ktoś w swoich rękach, bo ucichł temat całkowicie.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.