Mr.LaTacha pisze: a też tak macie, że wracacie z baletu idziecie spać, obudzicie się źrenice są wtedy mniejsze niż normalnie.
Idziecie pod gorący prysznic i pod prysznicem <łut> kurwa znowu ciarki na głowie i źrenice spowrotem wielkie w chuj jak na locie i w sumie jest taki "delikatny" locik przez chwile.
?
af pisze: mdma nie trzyma 12h źrenic ;p
nie jeść ich w cale :D
Mianowicie należy kupić se soczewki 0 zmieniające np kolor oczu itp :)
pilleater pisze: Po ciepłym prysznicu mam lekki nawrót fazy, ciarki, dreszcze. Czerwony się robię i źrenice się rozszerzają. Dlatego prysznic staram się brać w możliwie chłodnej wodzie, oczywiście nie za zimnej. Musi być szybki i konkretny.
Sprawdzonego sposobu jakiegoś wielkiego nie mam aby się zmniejszyły. Podobnie jak gynoid, po zejściu najważniejszej części fazy, źrenice w świetle są normalne, a przy nieco ciemniejszym oświetleniu rozszerzają się trochę pałę przeginawszy... Z tego co opowiadał mi pewien narkus, najlepiej na zejściu dropsowym zapodać benzo w nie za dużej dawce i się kimnąć. Po kimie oczy w (zależności od organizmu) szybciej powiny wrócić do normy. Mnie po dobrych kołach potrafiły gałki być nieposłuszne nawet do 15 godzin, zresztą nie liczyłem czasu z lusterkiem w rękach ;)
A ostatnio wzięłam dropsa, niby dość mocnego, i podobno źrenice miałam normalne, a sam drops lekko mnie połechtał. Leciutko, prawie niewyczuwalnie.
Sama nie wiem co wpływa na zmniejszenie się źrenic. Przyzwyczajenie, sen, wrażliwość organizmu, alkohol, benzo?
Po ciepłym prysznicu mam lekki nawrót fazy, ciarki, dreszcze. Czerwony się robię i źrenice się rozszerzają. Dlatego prysznic staram się brać w możliwie chłodnej wodzie, oczywiście nie za zimnej. Musi być szybki i konkretny. Sprawdzonego sposobu jakiegoś wielkiego nie mam aby się zmniejszyły. Podobnie jak gynoid, po zejściu najważniejszej części fazy, źrenice w świetle są normalne, a przy nieco ciemniejszym oświetleniu rozszerzają się trochę pałę przeginawszy... Z tego co opowiadał mi pewien narkus, najlepiej na zejściu dropsowym zapodać benzo w nie za dużej dawce i się kimnąć. Po kimie oczy w (zależności od organizmu) szybciej powiny wrócić do normy.
Ja podobnie jak gynoid uwielbiam to xD
Po prostu się pytałem żeby się dowiedzieć czy wszyscy tak macie czy jestem jakiś wyjątkowy.
No i liczyłem, że jakiś nadzwyczajny naukowiec mi napisze dlaczego tak sie dzieje.
ja niestety tego nie lubię...w stanie trzeźwości JUŻ mam duże oczy,a co dopiero po ''czymś''...
dlatego albo okulary :p (póki słońce xD),albo nie wracam do domu...
przypał za przypałem goni przypał ;)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.