Od 11 miesięcy Asentra w tym od 3 tygodni biorę 150mg dziennie + Pregabalina 150/75/150. Teraz dostałem dodatkowo reboksetyne którą będę miał u siebie jutro. Mam brać 4 mg rano i obserwować. Jak bedzie ok to dorzucić 4mg w południe. Co myślicie o tym? Przeczytalem cały temat i mam mieszane odczucia. Dodam ze mam ADHD które jest powodem moiej depresji ale psychiatra dopiero teraz wziął to na poważnie. Wcześniej jakby nie dowierzał.
Reboksetyna blokuję wychwyt zwrotny noradrenaliny i to niby ma pomóc w ADHD. Brałem edronax przez miesiąc i bylo różnie. W nocy budziłem się kilka razy a w dzień potrzebowałem drzemki. Najgorsze było pocenie się i ten pot spływający po głowie. Dodatkowo brak erekcji, problem z oddawaniem moczu i zatwardzenia.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.