Od 11 miesięcy Asentra w tym od 3 tygodni biorę 150mg dziennie + Pregabalina 150/75/150. Teraz dostałem dodatkowo reboksetyne którą będę miał u siebie jutro. Mam brać 4 mg rano i obserwować. Jak bedzie ok to dorzucić 4mg w południe. Co myślicie o tym? Przeczytalem cały temat i mam mieszane odczucia. Dodam ze mam ADHD które jest powodem moiej depresji ale psychiatra dopiero teraz wziął to na poważnie. Wcześniej jakby nie dowierzał.
Reboksetyna blokuję wychwyt zwrotny noradrenaliny i to niby ma pomóc w ADHD. Brałem edronax przez miesiąc i bylo różnie. W nocy budziłem się kilka razy a w dzień potrzebowałem drzemki. Najgorsze było pocenie się i ten pot spływający po głowie. Dodatkowo brak erekcji, problem z oddawaniem moczu i zatwardzenia.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.