4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1520 / 72 / 0
Tak, odparować do pożądanej ilości, pefce się nic nie stanie. Na drugi raz wszystko dokładnie odmierzaj strzykawkami.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3449 / 121 / 8
Satif pisze:
Zalecane jest niskie stężenie (20% max), przy wyższych łatwo przesadzić, przez co cząsteczki metylokatynonu ulegną rozpierdoleniu.
Rozumiem, że teoretyzujesz?
  • 1520 / 72 / 0
Źle rozumiesz, gdzieś kiedyś pisane było że łatwo z HCl'em przesadzić, nawet dodając po kropelce gdy jest stężony, z resztą dla świętego spokoju lepiej odparować parę ml więcej niż tracić czas, nerwy i $$.
tekst powyżej =/= prawda
  • 48 / / 0
wpadła mi paka ibuprom zatoki, da radę zrobić z niej kota najprostszą metodą z faq?
  • 6154 / 431 / 0
Było wielokrotnie - nie, nie da.

Aż specjalnie dla ciebie poprawiłem FAQ.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 165 / 3 / 0
sparks pisze:
wpadła mi paka ibuprom zatoki, da radę zrobić z niej kota najprostszą metodą z faq?
Da się i owiem tak, ekstrakcja wodna dość ciężka przez ibubrom, plynu wychodzi sporo, kolejna wada to fakt ze reakcja przechodzi bardzo długo, ale wśród tych gówien jest jedna zaleta kot wychodzi z niego wspaniały,m porównałbym do acatarowego. Na dwa opakowania zatok przychodzi jedna acataru acti tabs , Podobny jest acatra zatoki
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Skąd różnice w syntezie jona z FAQ a z jego tematu? Zakładam, że ta z FAQ jest aktualniejsza, a ewentualne niedopowiedzenia wyjaśniać sobie z rozszerzonego opisu syntezy?

Poza tym:
350 mg na paczkę. połowa na pół paczki.
z wątku jona
c. w małej ilości wrzącej wody rozpuszczamy nadmanganian w ilości 3,5 tabletki na każde 360mg (to jest 350mg KMnO4) z p-efedryną (720mg p.).
z faq

raczej to drugie do naprawienia ;)
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Dzisiaj stała się rzecz dziwna... Otóz zrobiłem kota tak jak zawsze ( prawie bo tym razem był temp ponizej 2 st a zawsze robie w ponad 3 i troche wiecej nad.pot ) i po wrzuceniu , tylko lekka euforia serce zapieprza i muzyka metaliczna i ogólnie czuję tak jakby pseudoefedryne hmm.... Jak myślicie zjechana reakcja czy tolerka ( to całkiem mozliwe ) Acha i tak jak zmieszałem oba składniki postało z 30 minut w lodówce zaczynało sie brązowic to dożuciłęm jeszcze z 30 mg ? nadmanganianu potasu i pomieszałem wtedy rostwór zrobił sie brązowy ale nic poleżał jeszcze ta 1.30 minut w lodówce.
Co o tym myślicie ? Moze temperatura tu przeszkodziła w zachodzeniu reakcji ?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 1098 / 6 / 0
No, zjebales w chuj... Przeciez takie interferencje podczas gdy zachodzi synteza, zjebia metkata... Wypiles zapewne nieprzereagowana p-efke, z efedryna z toksynami. Nawet chujowo zrobiony kot by lepiej zadzialal niz opisales.
  • 340 / 4 / 0
a ja czasami mam tak, że jak wyciągam kota to nie robi się błotko i nie wytrącają się syfy...
za duża temp jest u mnie? (w sumie stało pod lampką)
czy do tego błotka ma dochodzić powoli czy co, bo wiem, że to z reguły nie przekraczało 20min i kotek wychodził super przeźroczysty z wyjebistym wejściem, a teraz zrobiłem sobie z 3 tabletek, żeby walnąć na peaku kody i lipa, to nie był kot (nie ten smak, choć był przeźroczysty), za bardzo kwaśny (ale mimo wszystko idiota wypił... ) i czułem głównie p-efkę (nawet przytłumiło tą kodę...)

możecie przybliżyć co zrobić po wyciągnięciu go z lodówki/zamrażarki? bo robiłem nie raz kota i wychodził super (czy to sudafed czy acatar) a kwestią główną był czas chłodzenia, ale ostatnio mam tak, że jak robię na 2 razy (po 6tab) to raz się udaje a raz nie :(

robię wszystko ok, rozpuszczam tabsy, filtruje, dolewam octu, 2 kielon z manganianem i to na 3-5min do zamrażarki, potem łącze to, mieszam chwilę i zaś do zamrażarki na 30min, wyciągam, stawiam w pokoju czekając aż zmieni się w błotko i wytrącą się syfy (nie mieszam tego), filtruje i pukam... a jak przefiltruję tą wodę z niego (nie wytrącają się syfy) to jest r-r żółty lub przeźroczysty z p-efką, minimalnymi ilościami kota i dużą ilością tych zanieczyszczeń zazwyczaj

EDIT:
po 30min w zamrażarce r-r jest w postaci lodu, przełożyłem go do lodówki, żeby był z powrotem ciekły i już ok. pół godzinki sobie odsiedział, teraz wyciągnąłem i nie mieszam, nie stawiam na laptopie/koło lampki, tylko obok mnie leży i patrzę czy coś się dzieje, póki co ma taką lekko popękaną skorupkę(taką delikatną), o ile będzie internet to opiszę co było dalej (śmietnik czy kabel) ;)
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012 przez klopas, łącznie zmieniany 1 raz.
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.