Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
[ external image ]
2-(4-metoksyfenylo)-1-(1-pentyloindol-3-yl)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/RCS-4

dzisiaj stestowalem, a co do dawek to takie jak jwh-18 jak dla mnie,ja puknolem z 2mg fazka jakos dziwnie czysta -relaks zero paranoji, fajnie sie sprawdzilo jako usypiacz na 3h :)
oczywiscie nie przesadzialem dzisiaj poszlo tylko jako uspokajacz po mdPV i sprawdzilo sie nieżle, jutro rozpuszcze w alko i cos sobie wymodze :P
Ostatnio zmieniony 29 lutego 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
  • 350 / 4 / 0
i jak ?
"puknalem 2mg" ? miales na mysli i.v czy co bo nie wiem ,a mozesz wyjasnic to bardziej.....
  • 578 / 14 / 0
Piszą że
substance does not dissolve in oil and very (!!!) hot ethanol
Ktoś ma pomysł jak to w czymś rozpuścić?
  • 992 / 25 / 0
Aceton? W acetonie powinno wszystko pięknie się rozpuścić.
  • 17 / / 0
Wildzen pisze:
Aceton? W acetonie powinno wszystko pięknie się rozpuścić.
Z tego co pamiętam po przeczytaniu zagranicznych for w acetonie nie da rady, ja zapodałem normalnie "do płucowo),

następnie były jeszcze testy z 4-5 mg i działały już konkretnie, ale tylko jak by tylko eksponowały cześć profilu działania THC- tą bardziej "spokojną". ;)
  • 17 / / 0
Re: RCS-4
Nieprzeczytany post autor: insanee »
01 czerwca 2011Flashback pisze:
i jak ?
"puknalem 2mg" ? miales na mysli i.v czy co bo nie wiem ,a mozesz wyjasnic to bardziej.....
sorry, ze po tylu latach ale, puknąłem ;) tzn z foli waloryzowałem :) z tego co pamiętam :)
  • 119 / 8 / 0
Dwa szybkie pytanka. Jest to legalne w PL? Czy teraz to już w ogóle nie wiadomo co jest legalne a co nie? :D
A drugie czy jest to gdzieś dostępne ogólnie? Nie pytam o konkretne źródło (chyba, że ktoś wie, to pm) ale generalnie czy jest ogólnodostępne czy tylko jakieś syntezy na życzenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.