Chcialbym sobie zrobic kapsulki . Ladowanie ta lyzeczka jest dosyc upierdliwe. Ma to sens?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ogolnie noopept , prl , sunifiram bierze sie pod jezyk , piracetam nie sadze (za duze dawki ) ;-)
Zalek33 pisze:Wszystko prawie pod jezyk ma biodostepnosc 90 % + , oral 30 % +![]()
Ogolnie noopept , prl , sunifiram bierze sie pod jezyk , piracetam nie sadze (za duze dawki ) ;-)
Dobrze tez zaladowac pod jezor i wytrzymac jak najdluzej, slina sie bedzie zbierac, starac sie dlugo nie lykac. Po aplikacji nie popijac woda czesc sie wchlonie jeszcze w przelyku.
Ja mam inne pytanko. Mocno kuleje u mnie orientacja przestrzenna. Od kiedy pamietam mam z tym problem- jak baba.
Studiujac watek nazbieralem informacji ze skuteczne są w tym aspekcie oddzialywujace na hipokamp nootropy takie jak - NSI 189, oxiracetam i pramiracetam.
Pytanie do Was, czy ktos stosowal te lub inne srodki i odczul poprawe w orientacji przestrzennej ?? ;-)
The methapor of Life
Wasze wpisy proszę podpierać linkami do badań i opinii innych. Przy pisaniu z własnego doświadczenia liczę na jak więcej szczegółów dot. dawkowania, s&s i czy brane są inne środki psychoaktywne.
Powód: kosmetyka
Słabe znajdowanie histori z przeszlosci w rozmowie i ogolnie słaba pamiec. Nie potrafie opowiedziec szczegolowo dnia poprzedniego. Anhedonia, poczucie wlasnej wartosci, wahajace sie libido, czytam forum i malo informacji zapamietuje, slaba jak na faceta orientacja w terenie.
Z tych problemow tylko anhedonia, poczucie wlasnej wartosci i libido zostaly poprawione.
Moj test. 1 male piwko przez caly okres testow. Spanie po 8 godzin
4 wrzesnia - Poczatek brania Noopept
11 wrzesnia - dolaczenie PRL 8-53
17 wrzesnia - Dolaczenie Oxiracetamu
CDP chiolina - 500 mg dziennie
Okres brania samego noopeptu. Przez ten tydzien zero jakichkolwiek zmian, moze troche lepszy sen. Bralem w ilosci 15 mg x 3
Dolaczenie Prl 8-53 - Rowniez na poczatku zero jakichkolwiek zmian.Zadnych Flasbaków, zero poprawy pamieci. Specjalnie nie robilem nic co by poprawialo polepszenie funkcji konigtywnych gdyz popraw odczulbym wtedy i bez wspomagaczy.
Gdy dolaczylem Prl to bralem to w kombinacji :
rano - 15 mg noopeptu plus 5 mg PRL-8-53
poludnie- noopept 15 mg
popoludnie - 5 mg prl i 15 noopeptu
16 wrzesnia zwiekszylem dawke prl do 10 mg prl rano i 5 mg wieczorem (15mg) i 50 mg dziennie noopeptu
W tym okresie zaczalem zauwazac jakby dobre samopoczucie na codzien, wieksza motywacja i sil. Usmiech na buzi.
17 wrzesnia - 21 wrzesnia - 45 mg noopeptu , 15 mg prl 8-53 , 250 mg i dolaczenie 250 oxiracetamu 2 x dziennie
Tak jak wczesniej plus pojawilo sie jakby klucie w sercu .
21 wrzesnia do dzisiaj - 60 mg noopeptu , 20 mg prl- , 750 mg oxiracetamu
Podsumowujac 20 dni noopeptu, 2 tygodnie prl i tydzien oxiracetamu.
Jak sie czuje?? Pamiec mi sie nie poprawiła , zzadnych flashbackow, dobrze sie wysypiam, mam wiecej energi w sobie, duzo lepsze samopoczucie.
- Wzrost pewnosci siebie - na poczatku myslalem ze to psychiczna wkreta z racji tego ze lykam cudowne tabletki to jest nadczlowiekiem, ale to raczej nie to gdyz przerobilem to przekonanie i nie jest prawdziwe.
Czym sie objawia ta pewnosc siebie??
Mam usmiech na ustach jadac autobusem, gibam sie jak rezus po osiedlu, laski na mnie zwracaja uwage, w autobusie potrafie patrzec ludziom prosto w twarz z kamienna twarza gdy przed braniem pojawialy sie mimowolne tiki nerwowe ktorych nie da sie skontrolowac w zadeen sposob a swiadcza o blokadach i wew spieciu, lekki mimowolny usmieszek.
Miksy :
Jak walnalem zielona herbate i kofeine to uczucie jest prawie jak po euforycznej polewce giebla, tylko ze okres poltrwania jest duzo dluzszy.
Pozdrawiam i prosze na meila mi wyslac dobre zrodla nootropow, jak ktos ciekaw skad bralem to tez prosze o kontakt.
The methapor of Life
Dodatkowo, co dwa dni jem jajecznice jakichs 4 jajek.
Co do sortu:
Oxiracetam bardzo slodki smak- jak cukier.
Noop i prl tak jak w wiekszosci opisow.
Albo to na mnie slabo dziala, albo nie wiem o co chodzi ( moze mam zjebany mozg)
Mam w planach przetestowac fenylopiracetam ( jak on nie zadziala to chyba nic ) .
Planuje testy za jakis miesiac, bo teraz troche w pazdzierniku swiezutkich studenckich dupeczek musze poznac.
alko, GBL, 2fa bedzie pewnie w uzyciu. Mam tez do przetestowania podczas tego miecha pare preparatow typu l-dopa. tongkat ali, CILTEP, DMBA, pea + hordenina wiec opinie w odpowiednich topicach się pewnie pojawią.
Dawajta dobre źrodlo feni- chce miec pewniaka do testow.
The methapor of Life
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.