Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Okazało się, że musiałem je przegrzać w piekarniku, drugi rzut gdzie wychowałem same karły i było ich zaledwie 2 gramy po wysuszeniu, spożylem zgodnie z twoją instrukcją i zadziałało ! Dziękuję za wskazówki.
Pozdrawiam
Podbijam temat. Zaczynam dopiero przygodę z grzybkami, ale mam doświadczenie z innymi substancjami.
Zawodnik: 175cm/75kg
Środek: GT ze sklepu z korzeniami w logo
grzybki zebrane o dzień za późno - zdążyły rozwinąć kapelusze. Wyszło ich 210gram. Suszone na 3 raty po kilka godzin w piekarniku przez dwa dni, temperatura ustawiona była między 40/50 stopni, drzwiczki cały czas uchylone. Niestety smak grzybów jest dla mnie problematyczny, dlatego wszystko przemieliłem i zapakowałem do tabletek żelatynowych.
Podejście 1 - 3g w żelatynowych tabsach + 2g w cytrynie dorzucone po 30 minutach od wzięcia tabsów (tyle samo też się w cytrynie moczyły)
Podejście 2 - 2 tygodnie po pierwszej próbie 6g w tabsach. 2/1h przed wypity 1l soku z czarnej porzeczki.
W obu przypadkach sytuacja wyglądała podobnie, rano bardzo lekkie śniadanie. Grzyby na pusty żołądek (po za tym sokiem) załadowane o 15/16.
Efekty?
Lekki ścisk w żołądku, ociężała głowa - leciutkie problemy z utrzymaniem równowagi (przyrównałbym to uczucie do stanu po 3/4 piwach), a także drżące nogi (coś jak przy zniecierpliwieniu). iiii nic więcej,
Możliwe że psylo się rozłożyło w piekarniku?
Felerny growkit?
Niestety nie mam znajomych którzy mogli by wypróbować czy te grzyby na nich działają - brak królików doświadczalnych.
Zostało mi jeszcze coś koło 10g, teoretycznie mógłbym gdzieś za dwa tygodnie spróbować je przyjąć w takiej ilości....
Można nie reagować na psylo?
Jakieś pomysły? Sugestie?
Czekam obecnie na drugi rzut, który planuję wysuszyć bez ingerencji piekarnika ani suszarki. Niestety tak jak wspominałem wcześniej, smak i konsystencja grzybów jest dla mnie na tyle problematyczna że próbowanie surowych jest nie do przeskoczenia (od razu mnie bełta XD).
29 września 2018endother pisze: Mało receptora 5-HT2A?
„Typu ADHD”
Czyli co dokładnie?
Niech ktoś inny zje te grzyby i zobaczymy czy na niego dziala, myśle że z grzybami coś nie tak. Jak napiszesz dokładnie co ci jest to sprawdzę w internecie.
Co znaczy ledwo wyczuwalne działanie? Napisz raport na 2-3 zdania.
Wizualnie nawet po odstawieniu efektów nie ma ale psychicznie są dużo mocniejsze
Czytałem że cytryna lub podobne rzeczy z kwaśnym smakiem pomagaja
u mnie po cytrynie zadziałało mocniej i dłużej ale to może tylko u mnie :">
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.