Dziś mama mnie pytała po co mi papier toaletowy w pokoju, skoro jest lato i nie mam przeciez kataru
Dodam tez, ze ostro bełkotałem, chodziłem jak pijany, ale mama myślała ze upiłem się.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No ale dziewczyna może zawsze wycierac np rozlana herbatę z biurka ;)
mmigotka pisze:Wypadła mi obcięta słomka z torebki przy moim ojcu. Spytał po co mi ucięta słomka. Wkręciłam mu masę, że nudziłam się jak odwiedziłam chłopaka w pracy. A że pracuje on jako barman, to słomka nie była niczym dziwnym. Chyba uwierzył, ale w sumie w dupie to mam.
Dziś mama mnie pytała po co mi papier toaletowy w pokoju, skoro jest lato i nie mam przeciez kataru
"Rutyna to rzecz zgubna "
druga historia jest chyba najwiekszym przypalem jaki mialem w zyciu , rzecz sie dziala w gimnazjum mialem chyba z 15 lat, pamietma ze byla to niedziela i jakies swieto w dodatku , wzialem od matki 20 zlotych na odpust zeby kupic jakies slodycze :D, a w rzeczywistosci mialo pojsc na zrzutke na flaszke, pojechalem zobaczyc sie z ziomkiem i mielismy jechac do innego kumpla na chate bo mial wolna w celu napicia sie wlasnie , ale w wieku 15 lat jak tu kupic alkohol? po odwiedzeniu jedynych otwartych wtedy sklepów udało nam sie przekonac zula do zakupu wódki chyba z 2 litry wtedy wzielismy i zawinelismy sie, potem siup siup kielon kielon drin drin o 13 ogolnie mowiac bylem sztywny jak i dwojka kompanów , gospodarzowi wkrecila sie faza ze jego starzy wroca co bylo niemozliwe ale kutas wyjebal nas z domu o 13 najebanych w 3 dupy bo jego starzy niby wroca , co za kretyn pieprzony ale trudno wyszlismy i pchalismy rowery kolega wyjebal sie do rowu kilka krokow od domu gdzie pilismy i chuj lezy ja sie dre na caly glos zeby wstawal bo bedzie przypal w chuj i w ogole ale nie ragowal , nie widzialem tez ze na dzialce siedzi cala jakas rodzinka i widzi co odpierdalamy xd zadzwonili po karetke i psy jak psy przyjechaly to zapytaly co on pil itd i zebym go podniosl, ja mowie oczywiscie panie wladzo , i zrobilem 2 kroki i wpierdolilem sie obok niego do tego rowu xD potem obojga nas wiezli do suki i do chaty zawiezli , kumpel cala suke obrzygal pamietam i jego stary to sprzatal w domu mialem przypal jak skurwysyn i sprawe w sadzie potem, najgorsza akcja zycia
Powiedziałam mu, że dostałam od lekarza zastrzyki z witaminami i uwierzył xD
Ale głupio cholernie, że dzieciak mnie przy tym widział, dobrze chociaż, że nie bał się igieł. Do dziś mam po tym moralniaka, mogłam się przecież zamknąć w pokoju na klucz...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.