Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Man of my own »
Toker pisze:
Ogarnij się, nigdy tego posta nie edytowałem i butylon zawsze był tam butylonem. Man of my own, ucisz swój kompleks mniejszości, to ty się rzuciłeś, gdy ci chciał pokazać, że nie umiesz czytać. Więc nie bądź hipokrytą i nie mów, żeby on się nie ciskał, kiedy sam to robisz.

Stymulanty + betablokery = fail, bo wtedy drastycznie spada puls i ciśnienie, kiedy stymulant wyciska z pompki siły. Dwa skrajne impulsy, przez co z ciśnieniem i tętnem dzieją się cuda na kiju. Małą ilością po 24h rzeczywiście chyba można się wspomóc, ale nie w czasie działania stymulanta. Małą ilością - żeby nie obniżyć tego ciśnienia do poziomów niebezpiecznych.
Ja Cie lubie. Chce z Toba byc.
ok ?
Uwaga! Użytkownik Man of my own nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
Toker pisze:
Stymulanty + betablokery = fail, bo wtedy drastycznie spada puls i ciśnienie, kiedy stymulant wyciska z pompki siły. Dwa skrajne impulsy, przez co z ciśnieniem i tętnem dzieją się cuda na kiju. Małą ilością po 24h rzeczywiście chyba można się wspomóc, ale nie w czasie działania stymulanta. Małą ilością - żeby nie obniżyć tego ciśnienia do poziomów niebezpiecznych.
pewno tak ale wpierw beta bloker a potem stymulant to wg mnie już nie fail. Startujesz z niższego poziomu (receptory adrenergiczne są już poblokowane a stymulant działa na te jeszcze nie zblokowane, bez BB działałby na wszystkie), oczywiście mówie o ludziach z podwyższonym ciśnieniem, bo zwykłe ludzie to w ogóle nie muszą sie posiłkować lekami na serce ;)
I oczywiście to tylko przypuszczenia. Niech no jakiś cholerny doktorem zrobi takie badania. Może podsune pomysł kumplom :D
Hidden mefedron User
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
MOMO ić stond pajacu. Tak Man do ciebie to bylo.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Man of my own »
Gargamel pisze:
MOMO ić stond pajacu. Tak Man do ciebie to bylo.
ojciec,

[url]http]
Uwaga! Użytkownik Man of my own nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Debil jeszcze nie zrozumial, ze specjalnie tak napisalem %-D . Nie wyczules ironii pajacu. Wypad z tego watku, bo sie off-top przez ciebie robi.
Ostatnio zmieniony 15 października 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Kiedyś ktoś próbował ze mną seksu po końskiej dawce LSD ale nie wyszło, było tyle innych ciekawych rzeczy że owy kolega w ogóle mnie nie interesował, w ogóle nie miałam ochoty, może to wina halucynacji, bo zdawało mi się, że jestem w takim gigantycznym ulu z takimi mega pszczołami, które wyglądały jak z kreskówki albo Alicji w Krainie czarów. Może gdyby dookoła nie było tylu ciekawych rzeczy ( siedzieliśmy w ciemnej altanie, na dworze hulała burza, pod powiekami masa cukierkowych wizualizacji, przy otwartych oczach również kosmos ) to coś by wyszło, ale ogólnie miałam wyjebane, jak zawsze w sumie. O wiele większą przyjemność sprawiała mi faza, na tyle wystarczającą, że nie trzeba było jej doprawiać. Może innym razem.

Offtop. DexPL
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Sorry z góry za odkopanie tematu.

Kurwa, ten propranolol jest jakis dziwny, wzialem dzisiaj 30mg terapeutycznie i mam teraz jakies chore jazdy. Zadnych halunow, ale jak tylko na chwile przysne to pojawia sie jakis pojebany sen z ktorego ciezko sie obudzic. Jak juz mi sie wydaje ze sie wybudzilem, czuje ze jestem w lozku to i tak przez kilka sekund nie moge w ogole sie poruszac. Ja jebie, zeschizowalem sie i nie mam zamiaru zasnac. Chujowa sytuacja bo w ogole pierwszy raz w zyciu mam efekty uboczne po jakimkolwiek leku. Pora sie przerzucic na inne beta blokery
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
Nakrecilem wlasnie tego 2 blistry po 40mg. Po zejsciu z rolkow przetestuje co to. Tylko ze ja mam Propranolol WZF, czyms sie rozni od zwyklego? Uzywa sie tego tez moze w leczeniu martwicy watroby? Bo jesli tak to bede musial oddac to choremu tacie. No ale 40-80mg i tak sprobuje zeby wiedziec co to za cudo.
http://www.gielda.bai.pl/?motoryzacja=ogloszenia&id=377
  • 2497 / 49 / 0
WZF oznacza Warszwskie Zaklady Farmaceutyczne ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
%-D

Ta, zarzuć se lek na serce, smacznego. Tak bez potrzeby zupełnie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.