Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 29 / 4 / 0
Siema, potrzebuje szybkiej odp. Czy jeśli zmyje tą słodką, czerwoną otoczkę z Diphergenu, pokrusze na pył to czy moge zrobic z tym cos na wzór ekstrakcji z Antidolu? Bo gdy wleje do tego wody to zgaduje ze ten proszek z tabs sie nie rozpuści tylko będzie taki mętny, a chodzi mi o to żeby była sama prometazyna w czystej wodzie bez drobinek tabletek i zeby nie było to takie "mleczne" ????
  • 199 / 13 / 0
Jak prometazyna wypada w porównaniu do hydroksyzyny? Jest mocniejsza?
  • 325 / 49 / 0
Ponawiam pytanie o rozpuszczanie prometazyny w wodzie. Czy wzmacnia działanie opio to chyba wiadomo.
  • 3 / / 0
Niestety nie da się przeprowadzić ekstrakcji w wodzie na zasadzie takiej jak Antidolu ponieważ prometazyna słabo rozpuszcza się w wodzie (15,6 mg/l)
  • 72 / 4 / 0
15 maja 2021Pablesco pisze:
Ponawiam pytanie o rozpuszczanie prometazyny w wodzie. Czy wzmacnia działanie opio to chyba wiadomo.
Może jestem jednym z niewielu wyjątków, ale u mnie nie podbija grzania na opio - bardziej zamula i wchodzi na sedację. Ogólnie nie polecam, choć wiem, że dużej ilości userom na forum się to sprawdza, więc warto testować samemu, ale ja tylko tak… FYI %-D
  • 356 / 68 / 0
u mnie tez prometazyna tylko podbijala sedacje tak ze przysypialam, a ja tego akurat nie lubie, wole euforie ale w granicach normalnego funkcjoniwania.
  • 571 / 102 / 0
Świetnie opio podbija, polecam
:tabletki:
  • 55 / 9 / 0
a bezpiecznie podbija kode czy obawiac sie o cos?
she loves you again
  • 571 / 102 / 0
@fufunyl, myślę że z kodą też spokojnie możesz 50-100mg w zależności od tolerki wrzucić
:tabletki:
  • 72 / 4 / 0
czy prometazyna nada się na spanie po MDMA?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.