Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 29 / 4 / 0
Siema, potrzebuje szybkiej odp. Czy jeśli zmyje tą słodką, czerwoną otoczkę z Diphergenu, pokrusze na pył to czy moge zrobic z tym cos na wzór ekstrakcji z Antidolu? Bo gdy wleje do tego wody to zgaduje ze ten proszek z tabs sie nie rozpuści tylko będzie taki mętny, a chodzi mi o to żeby była sama prometazyna w czystej wodzie bez drobinek tabletek i zeby nie było to takie "mleczne" ????
  • 199 / 13 / 0
Jak prometazyna wypada w porównaniu do hydroksyzyny? Jest mocniejsza?
  • 325 / 50 / 0
Ponawiam pytanie o rozpuszczanie prometazyny w wodzie. Czy wzmacnia działanie opio to chyba wiadomo.
  • 3 / / 0
Niestety nie da się przeprowadzić ekstrakcji w wodzie na zasadzie takiej jak Antidolu ponieważ prometazyna słabo rozpuszcza się w wodzie (15,6 mg/l)
  • 72 / 4 / 0
15 maja 2021Pablesco pisze:
Ponawiam pytanie o rozpuszczanie prometazyny w wodzie. Czy wzmacnia działanie opio to chyba wiadomo.
Może jestem jednym z niewielu wyjątków, ale u mnie nie podbija grzania na opio - bardziej zamula i wchodzi na sedację. Ogólnie nie polecam, choć wiem, że dużej ilości userom na forum się to sprawdza, więc warto testować samemu, ale ja tylko tak… FYI %-D
  • 356 / 71 / 0
u mnie tez prometazyna tylko podbijala sedacje tak ze przysypialam, a ja tego akurat nie lubie, wole euforie ale w granicach normalnego funkcjoniwania.
  • 707 / 137 / 0
Świetnie opio podbija, polecam
:tabletki:
  • 56 / 9 / 0
a bezpiecznie podbija kode czy obawiac sie o cos?
she loves you again
  • 707 / 137 / 0
@fufunyl, myślę że z kodą też spokojnie możesz 50-100mg w zależności od tolerki wrzucić
:tabletki:
  • 72 / 4 / 0
czy prometazyna nada się na spanie po MDMA?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.