Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
No spoko, nie znam jej. Dziwi jednak, że dla nie parę razy w miesiącu to dużo. To bardzo mało. Nic ci ze strony zielska raczej nie zagraża jeśli potrafisz tak rzadko. :) Tak wynika z mojego niekrótkiego doświadczenia z tą substancją. Poza tym palenie może mieć wcale pozytywny wpływ na człowieka. Zwłaszcza w takiej częstotliwości jak ty praktykujesz. ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 33 / / 0
Pierdol ją, pewnie nawet dobrze nie poruchasz, jak taka Maryja z niej. Ja ze swoją palę kanę i jest ok.
  • 251 / 1 / 0
@up: Ogarnij słownictwo, rozmawiamy tu jak ludzie.
@topic
Uważam, że temat bardzo potrzebny i na pewno nie dotyczy tylko Ciebie. Napiszę więcej, bo jestem akurat w temacie. Przez długi czas byłem jebanym kłamcą i nie mówiłem mojej dziewczynie, że biorę dragi. Te ostatnie wpływały na moje życie bardzo mocno i bardzo bolało mnie to, że gdy miałem np. afterglow po deksie, to nie mówiłem jej o tym, tylko że po prostu mam dobry dzień. Kilka dni temu szczerze porozmawialiśmy (nie było to łatwe) i teraz ćpam jawnie, choć ona podkreśla, że tego nie pochwala. Ale nie zabrania, bo to ograniczanie wolności.
Sama lubi alk, ale też zapalić zioło czy grzyby jakieś zjeść.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 8 / 0
Stary postaw na swoim, jeśli nie akceptuję Cię takim jakim jesteś to tam są drzwi.
  • 157 / 5 / 0
Czy ja dobrze zrozumiałem? Zabrania Ci palić mj kilka razy w miesiącu, a sama chce walić fetę na studiach? Dobry Boże... To tak, jakby zabronić komuś pić piwa, a samemu doić denaturat.
Jajka %-D
  • 291 / 2 / 0
A widzicie u mnie jest zupełnie inaczej. Dziewczyna pali mj już baaaardzo,bardzo długo a ja za ziółkiem nie przepadam. Pale sporadycznie,raz na 2 miesiące. Za to ja uwielbiam wszystkie inne substancje szczególnie psychodeliki,ona też z resztą je polubiła ale nie tak oporowo jak ja. I nasz problem polega na tym,że mamy non stop awantury o to,żeby ona ogarnęła się z paleniem a ja ze wszystkimi innymi dragami. W końcu i tak ja robię swoje i ona też robi swoje. A co do Twojego przypadku to uważam,że Twoja dziewczyna jest hipokrytką skoro będzie walić spida na studiach a Ty nie możesz palić. Olałbym ją na Twoim miejscu albo jarał w ukryciu.
  • 801 / 8 / 0
Elwis pisze:
Dziewczyna musi być idiotką jeśli uważa, że palenie 1-2 razy w miesiącu tu dużo.
dokładnie, sprawa jest kuriozalna. Spytaj sie ukochanej czy naprawde jej zdaniem jest z Tobą coś nie tak. I po nitce do kłębka udowodnij, że palenie nie ma wpływu na to kim jesteś.

A jak powie że jesteś ćpunem bo nie możesz przestać palić raz na zawsze, spytaj czy dla Ciebie nie rzuci słodyczy.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012 przez Ramowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 5 / / 0
Pare nie domówień : Ona nie che brac fety , chciała - a to roznica

Jej przeszkadza najbardziej to ze "duzo" otym gadam... i tu jest problem , dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) bardzo przydatne jest dowiedziec sie jak w waszych sytuacjach to wyglada
  • 1456 / 19 / 0
No to uświadom jej, że jest to temat, który Ciebie interesuje, pogłębiasz swoją wiedzę w tym kierunku, tak samo jak ona w tym co ją interesuje.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
MrCooler pisze:
Pare nie domówień : Ona nie che brac fety , chciała - a to roznica

Jej przeszkadza najbardziej to ze "duzo" otym gadam... i tu jest problem , dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) bardzo przydatne jest dowiedziec sie jak w waszych sytuacjach to wyglada
To zmienia postać rzeczy. Jeśli ciągle nawijasz o paleniu to rzeczywiście masz nad czym popracować. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.