x = x
@topic
Uważam, że temat bardzo potrzebny i na pewno nie dotyczy tylko Ciebie. Napiszę więcej, bo jestem akurat w temacie. Przez długi czas byłem jebanym kłamcą i nie mówiłem mojej dziewczynie, że biorę dragi. Te ostatnie wpływały na moje życie bardzo mocno i bardzo bolało mnie to, że gdy miałem np. afterglow po deksie, to nie mówiłem jej o tym, tylko że po prostu mam dobry dzień. Kilka dni temu szczerze porozmawialiśmy (nie było to łatwe) i teraz ćpam jawnie, choć ona podkreśla, że tego nie pochwala. Ale nie zabrania, bo to ograniczanie wolności.
Sama lubi alk, ale też zapalić zioło czy grzyby jakieś zjeść.
Elwis pisze:Dziewczyna musi być idiotką jeśli uważa, że palenie 1-2 razy w miesiącu tu dużo.
A jak powie że jesteś ćpunem bo nie możesz przestać palić raz na zawsze, spytaj czy dla Ciebie nie rzuci słodyczy.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
Jej przeszkadza najbardziej to ze "duzo" otym gadam... i tu jest problem , dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) bardzo przydatne jest dowiedziec sie jak w waszych sytuacjach to wyglada
MrCooler pisze:Pare nie domówień : Ona nie che brac fety , chciała - a to roznica
Jej przeszkadza najbardziej to ze "duzo" otym gadam... i tu jest problem , dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) bardzo przydatne jest dowiedziec sie jak w waszych sytuacjach to wyglada
x = x
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.