Ps jak czytam te wpisy to widzę takie głupoty o jakiś jazdach.Chyba tu jacyś słabi zawodnicy?Lekomania to piękna pasja i zamiast wyrwać łatwiej więcej paczek estazolamu to spróbuję poeksperymentować z czymś nowym.
Trochę zjadłem i nie polecam tego solo czy do mixów, bo ten primidon poza metabolizowaniem się do pochodnej fenobarbitalu i jakieś substancji przeciwdrkawkowej powoduję nie przyjemne skucie.Jestem miłośnikem wszelkiego benzo, zetek i fenobarbitalu, ale ta substacncja poza sedacją powoduję takie coś na za zasadzie działania co dopiero zaczętego neroleptyku i daję takie gówniane spowolnienie.Brałem w mixach do klefedronu i fety, zbijało dobrze i dawało sen, ale zostawało takie spowolnienie mózgu przez parę dni po wzięciu i brak było uczucia uspokojenia.Dawkowanie jest w ogóle nie wiadome tej substancji.Z tego co pamiętam dłgo działa ten wynalazek i lepiej zamiast niego ogarnąć bzd, albo zolpiklon., etizolam.
22 maja 2019kokstajskiboks1 pisze: Wiem że odgrzewam ale jeśli ktoś tu trafi to będzie miał jako przestrogę:
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek wahania nastrojów, tendencje autodestrukcyjne/anti-social lub cokolwiek podobnego to uważajcie z tym lekiem, 125mg posłało mnie w taką spiralę że przez tydzień codziennego zażywania wieczorem czułem się jakbym nie miał kontroli nad tym co robię, myślę i czuję, bełkotałem się, mówiłem wszystko co ślina na język przyniesie itd.
Polecam zaczynać od małych dawek i powoli w górę, bez rzucania się na głęboką wodę
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.