Ps jak czytam te wpisy to widzę takie głupoty o jakiś jazdach.Chyba tu jacyś słabi zawodnicy?Lekomania to piękna pasja i zamiast wyrwać łatwiej więcej paczek estazolamu to spróbuję poeksperymentować z czymś nowym.
Trochę zjadłem i nie polecam tego solo czy do mixów, bo ten primidon poza metabolizowaniem się do pochodnej fenobarbitalu i jakieś substancji przeciwdrkawkowej powoduję nie przyjemne skucie.Jestem miłośnikem wszelkiego benzo, zetek i fenobarbitalu, ale ta substacncja poza sedacją powoduję takie coś na za zasadzie działania co dopiero zaczętego neroleptyku i daję takie gówniane spowolnienie.Brałem w mixach do klefedronu i fety, zbijało dobrze i dawało sen, ale zostawało takie spowolnienie mózgu przez parę dni po wzięciu i brak było uczucia uspokojenia.Dawkowanie jest w ogóle nie wiadome tej substancji.Z tego co pamiętam dłgo działa ten wynalazek i lepiej zamiast niego ogarnąć bzd, albo zolpiklon., etizolam.
22 maja 2019kokstajskiboks1 pisze: Wiem że odgrzewam ale jeśli ktoś tu trafi to będzie miał jako przestrogę:
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek wahania nastrojów, tendencje autodestrukcyjne/anti-social lub cokolwiek podobnego to uważajcie z tym lekiem, 125mg posłało mnie w taką spiralę że przez tydzień codziennego zażywania wieczorem czułem się jakbym nie miał kontroli nad tym co robię, myślę i czuję, bełkotałem się, mówiłem wszystko co ślina na język przyniesie itd.
Polecam zaczynać od małych dawek i powoli w górę, bez rzucania się na głęboką wodę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.