Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 5711 / 1159 / 43
Widocznie nie masz lęków, a więc nie działa tak jk powinna.

przeniesiono - detronizator
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2232 / 446 / 0
@EanSeverne Powinieneś rozważyć potencjalne korzyści względem potencjalnych skutków ubocznych. Lekarze wciskają pregabę teraz na każdym kroku. Nie mówię, że na pewno będą jakieś okropne uboki, bo tak być nie musi, wiele osób trzaska dawki o wiele większe i niby sobie chwalą...

Czytałeś moje posty z ostatnich stron? Ja stosowałem pregabę również terapeutycznie.

post3758032.html#p3758032
post3759697.html#p3759697
post3754936.html#p3754936

Z mojego doświadczenia wynika, że redukcja z dawek 300/400mg dziennie z powrotem do 150 nie jest tragiczna i szczególnie bolesna, chociaż jeśli masz silne problemy z lękami to możliwe, że po odstawce wzrosną.
Jeśli się uczysz, studiujesz czy w inny sposób mocno polegasz na zdolnościach intelektualnych, to uważałbym. Działanie przeciwlękowe jest naprawdę świetne, ale kosztem jest intelekt i pamięć.
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1194 / 292 / 12
@zduszonyszept na mnie w stopniu satysfakcjonującym działają tylko większe dawki mw 600-900mg ale też nigdy nie zażywałem jej solo, tzn zawsze mix z piwkiem, ganja albo klon/diazepam, więc mojej opinii jako autorytetu proszę nie traktować %-D

przeniesiono - detronizator
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
@Vetulani44
Generalnie jestem na etapie próby podjęcia pracy, niestety moja nerwica skutecznie bombarduje moje chęci i nie jestem w stanie sie przełamać, aby pójść na rozmowę kwalifikacyjną. Najchętniej nie zwiększałbym tej dawki bo na 150mg czuje sie całkiem niezle, ale już nawet psychoterapeutka rozkłada ręce, bo nie jest w stanie mi pomóc.
  • 3 / / 0
Witam

Mam pytanie odnośnie działania rekreacyjnego pregi.
Chciałbym sobie od czasu do czasu zarzucić wiecej niż przepisane przez lekarza 150mg/doba (z rana)

Czy jak zarzuce od czasu do czasu więcej to wzrośnie tolerka i nie będe odczuwał działania terapeutycznego?
Aktualna dawka 150mg/doba bardzo fajnie wycisza mi nerwy, mniej się stresuje.
Zastanawiam się czy to zniknie podczas brania większych dawek

Z góry dziekuję za pomoc
  • 13 / 3 / 0
Jasne że tolerancja wzrośnie, osobnicze i indywidualne jest tylko to jak szybko wzrośnie. Nawet jeśli stosować będziesz dawki terapeutyczne to po jakimś czasie nie będą odczuwalne tak jak na początku.
  • 3 / / 0
Jaka dawkę rekreacyjna polecacie na początek?
Nie żeby się mocno porobić ale coś poczuć

Pozdrawiam
  • 5711 / 1159 / 43
300mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 658 / 294 / 0
@nawias123
Bierz tyle, ile ci lekarz przepisał. Nie ćpaj tego. Jakbyś brał przez tydzień czy dwa większe dawki to pewnie tolerancja by nie wzrosła, ale po co brać więcej ? po co kusić los ? Taka legalna, niewinna pregabalina to tylko furtka do innych narkotyków. Rekreacyjnie, na początek polecam jazdę na rowerze, spacer po parku, ewentualnie siłownia, bądź jakieś ćwiczenia w domu np. pompki. Z tego jest dużo zdrowia, przyjemności i rekreacji. Ja już 3,5 roku biorę pregabaline która miała nie uzależniać, obecnie 300 mg. Alkohol, kilkanaście lat picia codziennego, trawa, amfa, tramal.. Nic mi tak pamięci nie odebrało jak Pregabalina przez 3 lata. Wyobraź sobie, że czasami mam takie luki w pamięci, w głowie istny burdel że np. wypełniam jakieś dokumenty, mam wpisać datę i nie wiem który mamy obecnie rok.. pustka w głowie, jakby mi ktoś mózg wyłączył, widzę przez mgłę, myślami zawsze jestem gdzie indziej niż powinienem być. Jak masz się leczyć, to się lecz, nie myśl o ćpaniu tego bo to ma więcej skutków ubocznych niż ci się wydaję. Cieszę się że dawka 150 mg pomaga tobie na nerwy, poprawia nastrój. Nie zwiększaj dawek.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 2394 / 648 / 0
@nawias123

a ja bym powiedział przekornie że po 300 owszem poczujesz "coś" ale jeśli chcesz się rozpłynąć i poczuć zalążki fazy to zaryzykuj 450. Do tego Koniecznie po godzinie jak Ci wjedzie Spal se pecika i zapij jakimś dobrym energy Drinkiem .... N- Joy !!!!! <3 <3 Tylko się nie wpierdol bo uzależnienie od tego jest straszne. Ale od czasu do czasu jak się bierze to jest bardzo fajna zabawka ;)

@Krzysiu86Dr Krzysiu nie roztaczaj przed chłopaczkiem takiego Horroru w jaki my się wjebaliśmy.... Jak to się weźmie raz na jakiś czas rekreacyjnie i odpowiedzialnie to mimo całego kurestwa jakiego doznałem od tej substancji dalej z czystym sumieniem mogę powiedzieć że brana od czasu do czasu jest zajebista i to jest fakt..... no ale tak jest jakby nie patrzeć z prawie każdym narkotykiem jakim pregabalinka z pewnoscią jest. Pozdrawiam Byku !
ODPOWIEDZ
Newsy
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów

W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.

Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos

Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.

Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników

Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.