przeniesiono - detronizator
Czytałeś moje posty z ostatnich stron? Ja stosowałem pregabę również terapeutycznie.
post3758032.html#p3758032
post3759697.html#p3759697
post3754936.html#p3754936
Z mojego doświadczenia wynika, że redukcja z dawek 300/400mg dziennie z powrotem do 150 nie jest tragiczna i szczególnie bolesna, chociaż jeśli masz silne problemy z lękami to możliwe, że po odstawce wzrosną.
Jeśli się uczysz, studiujesz czy w inny sposób mocno polegasz na zdolnościach intelektualnych, to uważałbym. Działanie przeciwlękowe jest naprawdę świetne, ale kosztem jest intelekt i pamięć.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
przeniesiono - detronizator
Generalnie jestem na etapie próby podjęcia pracy, niestety moja nerwica skutecznie bombarduje moje chęci i nie jestem w stanie sie przełamać, aby pójść na rozmowę kwalifikacyjną. Najchętniej nie zwiększałbym tej dawki bo na 150mg czuje sie całkiem niezle, ale już nawet psychoterapeutka rozkłada ręce, bo nie jest w stanie mi pomóc.
Mam pytanie odnośnie działania rekreacyjnego pregi.
Chciałbym sobie od czasu do czasu zarzucić wiecej niż przepisane przez lekarza 150mg/doba (z rana)
Czy jak zarzuce od czasu do czasu więcej to wzrośnie tolerka i nie będe odczuwał działania terapeutycznego?
Aktualna dawka 150mg/doba bardzo fajnie wycisza mi nerwy, mniej się stresuje.
Zastanawiam się czy to zniknie podczas brania większych dawek
Z góry dziekuję za pomoc
Nie żeby się mocno porobić ale coś poczuć
Pozdrawiam
Bierz tyle, ile ci lekarz przepisał. Nie ćpaj tego. Jakbyś brał przez tydzień czy dwa większe dawki to pewnie tolerancja by nie wzrosła, ale po co brać więcej ? po co kusić los ? Taka legalna, niewinna pregabalina to tylko furtka do innych narkotyków. Rekreacyjnie, na początek polecam jazdę na rowerze, spacer po parku, ewentualnie siłownia, bądź jakieś ćwiczenia w domu np. pompki. Z tego jest dużo zdrowia, przyjemności i rekreacji. Ja już 3,5 roku biorę pregabaline która miała nie uzależniać, obecnie 300 mg. Alkohol, kilkanaście lat picia codziennego, trawa, amfa, tramal.. Nic mi tak pamięci nie odebrało jak Pregabalina przez 3 lata. Wyobraź sobie, że czasami mam takie luki w pamięci, w głowie istny burdel że np. wypełniam jakieś dokumenty, mam wpisać datę i nie wiem który mamy obecnie rok.. pustka w głowie, jakby mi ktoś mózg wyłączył, widzę przez mgłę, myślami zawsze jestem gdzie indziej niż powinienem być. Jak masz się leczyć, to się lecz, nie myśl o ćpaniu tego bo to ma więcej skutków ubocznych niż ci się wydaję. Cieszę się że dawka 150 mg pomaga tobie na nerwy, poprawia nastrój. Nie zwiększaj dawek.
a ja bym powiedział przekornie że po 300 owszem poczujesz "coś" ale jeśli chcesz się rozpłynąć i poczuć zalążki fazy to zaryzykuj 450. Do tego Koniecznie po godzinie jak Ci wjedzie Spal se pecika i zapij jakimś dobrym energy Drinkiem .... N- Joy !!!!! <3 <3 Tylko się nie wpierdol bo uzależnienie od tego jest straszne. Ale od czasu do czasu jak się bierze to jest bardzo fajna zabawka ;)
@Krzysiu86Dr Krzysiu nie roztaczaj przed chłopaczkiem takiego Horroru w jaki my się wjebaliśmy.... Jak to się weźmie raz na jakiś czas rekreacyjnie i odpowiedzialnie to mimo całego kurestwa jakiego doznałem od tej substancji dalej z czystym sumieniem mogę powiedzieć że brana od czasu do czasu jest zajebista i to jest fakt..... no ale tak jest jakby nie patrzeć z prawie każdym narkotykiem jakim pregabalinka z pewnoscią jest. Pozdrawiam Byku !
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.
Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto
Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.
Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji
Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.