Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 8 / 0
Witam mam pytanie do publiczności :) Zaczynam mikrodawkowanie amanity muscaria czyli Muchomor czerwony w celach terapeutycznych kto jest w temacie ten wie... Do sedna biorę 200mg pregabaliny i powoli schodzę żeby wejść na amanite bo amanita (muscymol) to selektywny agonista GABA-A. a pregabalina też bierze udział w receptorach GABA tylko inny mechanizm ma działania. Najgorzej łączyć amanite z benzo albo barbiturany. I moje pytanie jak myślicie czy jak będę już na 100mg ewentualnie 50mg pręgi to mógłbym zacząć powoli wchodzić z amanitą bo chce uniknąć tych męk przy odstawce pręgi bo będzie niepokój i lęk. Wsumie to zszedłem z 300mg przez 10 dni do 200mg łagodnie odejmując 25mg i powiem, że już czuję gdzieś z tyłu niepokój.
  • 157 / 20 / 1
Czy będąc na pregabalinie z powodu bólu neuropatycznego w dawkach 300-0-300 mogę wziąć tramadol jak nadal boli? Jakie dawki są bezpieczne? Czy 200-400 mg to już proszenie się po kłopoty? Czytałem coś, że może wywołać padaczkę lub drgawki. Niektórzy pisali na forum, że trzeba wziąć benzo, np. klonazepam, a ja mam tylko alprazolam.
  • 14 / 1 / 0
Co prawda nie biorę aż takiej dawki ,ale 300-450 mg pregaby dziennie +400mg Tramalu codziennie (przewlekły ból-dlugi czas brania+uzależnienie) i nie było problemów,nawet przy 600 mg Tramalu,ale każdy organizm jest inny🤷 jeśli boli ,dorzuc np z 200 mg Tramalu i obserwuj organizm.powinno być ok,ale clona warto trzymać w pogotowiu👊
  • 4 / / 0
ZDECYDOWANIE ODRADZAM mix z koko, wyp... pikawe bardzo nieprzyjemnie + paranoja, kompletnie nieintuicyjny wynik
DOBRZR WCHODZI z feciura, benzo, opio, takze na skreta, no i na zejscie po psychodelikach/emce, mozna elegancko zmruzyc wymeczone oko :)
UWAGA NA polaczenie z alkoholem, kofeina, alkoholem, ziolem - podbija mocno efekt, niekoniecznie zle, ale mozna latwo przesadzic :)
  • 53 / 12 / 0
31 marca 2023Jankes323 pisze:
Witam mam pytanie do publiczności :) Zaczynam mikrodawkowanie amanity muscaria czyli Muchomor czerwony w celach terapeutycznych kto jest w temacie ten wie... Do sedna biorę 200mg pregabaliny i powoli schodzę żeby wejść na amanite bo amanita (muscymol) to selektywny agonista GABA-A. a pregabalina też bierze udział w receptorach GABA tylko inny mechanizm ma działania. Najgorzej łączyć amanite z benzo albo barbiturany. I moje pytanie jak myślicie czy jak będę już na 100mg ewentualnie 50mg pręgi to mógłbym zacząć powoli wchodzić z amanitą bo chce uniknąć tych męk przy odstawce pręgi bo będzie niepokój i lęk. Wsumie to zszedłem z 300mg przez 10 dni do 200mg łagodnie odejmując 25mg i powiem, że już czuję gdzieś z tyłu niepokój.
Człowieku co ty bredzisz? Pregabalina ma baaaaardzo zbliżony profil działania do muscymolu i kwasu ibotenowego - przynajmniej ja to tak odczuwam. A miksy m czerwonego lub plamistego z benzo to samo dobro u mnie. Ale ja to ja. Oczywiście, wszystko można co niemożna byle z lekka i ostrożna. Wg mnie prega i muchomory mają podobne działanie w MAŁYCH DAWKACH.
  • 287 / 140 / 0
jak chodzi o cpanko bez zamiaru schodzenia z niczego
to standardowo polecam prege+klon/xan + tianeptyne (wysoka dawka, ale jak bedziesz używał wysokiej dawki, to już nigdy nie bedziesz mógł sie nia leczyc uprzedzam) i do tego jakis stymulant (np MPH). no
także wyjdzie na to, że prega, benzo, opio i stim plus ewemtualne baklofen
  • 43 / 8 / 0
@BabciaMadzia nie wiem co Ty pierdolisz jak każda z tych 3 substancji ma inny mechanizm działania To, że muscymol i prega biorą udział w GABA to nie znaczy że jest to coś podobnego jak zupełnie inną pracę robi jedno a drugie... To tak jak byś powiedział, że świeca zapłonowa i rozrząd mają podobne działania bo oboje pracują z silnikiem.
  • 231 / 41 / 0
A mixy z majką jak wypadają?
750mg pregi wzięte i myślę ile majki i.v zapodać xD
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wzięłam już 150mg pregabaliny i 2mg lorazepamu, w międzyczasie popijając 2 piwami i waląc wiele wiader. Chce poczuć jeszcze coś więcej i zastanawiam się, czy wziąć jeszcze 300mg pregi czy kolejna 75mg
  • 364 / 109 / 0
Jak kiedyś bez tolerki wziąłem 450mg pregi to już mi trzęsło się całe ciało, więc nie wiem czy to dobry pomysł, aczkolwiek benzo są do jakiegoś stopnia przeciwdrgawkowe
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".