Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 351 / 37 / 0
Macie też tak, że stosując Pragę cztery no może maks piec dni w dawce tak ze 150. Potem następuje zjazd, że nie można prawie dwa dni spać? Niby człowiek bardzo zmęczony ale nie ma szans żeby zasnąć, dopiero podwójna dawka estazolamu pozwala zasnąć jeszcze nie jest łatwo.
  • 151 / 21 / 0
Ja nie widzę w predze żadnego działania rekreacyjnego. Nie bawi mnie ten lek.
  • 500 / 15 / 0
Prega szybko i mocno uzależnia. Jak bierze sie kilka lat to odstawienie jest przejebane.
Pierwsze tabsy jak dla mnie działały rekreacyjne. Specyficzna euforia, luz, podbite kolory i inna rzeczywistość to było fajne. Ale tylko pierwsze.
  • 5785 / 1185 / 43
Tutaj się nie zgodzę.
Oprócz podwójnego widzenia i kolorków efekty są wciąż takie same.

Dziwi mnie tylko co ten wątek ma tak mało stron. Niepokojące i zarazem fascynujące.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 351 / 37 / 0
U mnie dawka 150 potrafiła wywołać euforię na poziomie mocnych opioidów. Gdyby nie to oglupienie to byłaby to top substancja.
Najbardziej mi się podobał miks z 60mg kodeiny.
Pamiętam jak kiedyś wrzucałem właśnie 150 pregi, po godzinie 50 trampka i po godzinie 60 kody.
Tylko godzinę trwał ten peak ale w myślach pojawiały się co chwilę myśli, ale jest przyjemnie jakby mi ktoś loda robił xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.