Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 371 / 951
believe pisze:
powój jednak wymiata te inne ?
Ja bym powiedział, że zależy czego kto oczkeuje. Powój na pewno działa mocno unikalnie.
  • 123 / 5 / 0
WonszKryty pisze:
Cześć! Mam takie małe pytanko.
Otóż, czy na ebayu dostane dobre nasionka czy raczej jakies pryskane gowno po którym nie wstane z lozka przez 3 dni. Już próbowałem HBWR z 'kolegą' %-D i chciałbym ponownie przeżyć taką podróż ^_^
A nie lepiej z jakiegoś smartshopu? Tylko do Polski Ci nie wyślą raczej
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 5 / 0
Panie, i Panowie!

Wie ktoś z Was może jak rozróżnić HBWR z hawajów od tego z madagaskaru?

Zastanawia mnie czy te w holenderskich smartshopach to raczej będą hawaii czy madagaskar.
A informacji niestety nigdzie nie ma.
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 425 / 33 / 0
6 sztuk hawwaian baby woodrose zafundowało nam przygodę życia. Spisywaliśmy plany nasze na kartce i powiem wam, że nie był to żaden bełkot. Bardzo głęboko wzbogacająca wewnętrznie podróż. Seks mistyczny, wielogodzinny i jakby poza cialem. Astral. Zjednoczenie duchowe pełne, telepathy, bez słów. Dostawa 25 sztuk 3 dni, niepryskany, bdb. Przyznam szczerze, że pomijając te wizuale na LSD LSA wcale nie jest gorsze a w niektórych aspektach lepsze.
  • 128 / 5 / 0
Argyreia Nervosa nada się lepiej na dzienne czy nocne podróże?

Z ziaren zdrapać tą twardą osłonkę, si?
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 4024 / 371 / 951
darkhatter pisze:
Zastanawia mnie czy te w holenderskich smartshopach to raczej będą hawaii czy madagaskar.
A informacji niestety nigdzie nie ma.

?

W dobrych sklepach zawsze jest. Tu np: https://maya-ethnobotanicals.com/herbs/ ... ea-nervosa

jest napisane, że Madagaskar. Gdy mieli w ofercie różne opcje, każda była opisana.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 123 / 5 / 0
A ja testuję ibejowych sprzedawców [pochodzenie hawajskie], nie jestem przekonana czy to dobry pomysł, skoro tyle smartshopów, ale ceny mnie nęciły zbyt mocno. Dam znać co z tych testów wynikło :cool:
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
ciekawa opcja daj znać jak poszło zwłaszcza z przesyłką do Polski no i namiar na wendora
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 5 / 0
wujciodobrarada pisze:
ciekawa opcja daj znać jak poszło zwłaszcza z przesyłką do Polski no i namiar na wendora
Aktualnie stacjonuję w UK , więc problem przesyłki mnie omija. Mogę się więc co najwyżej podzielić opinią na temat jakości moich zakupów (a kupiliśmy sobie 100 nasion na dwie osoby, więc testy będą bardzo wnikliwe :-p ). Nie wiem, czy znajdziesz na Ebay kogoś, kto wysyła do Polski, celowałabym w ciemny Internet
  • 218 / 4 / 48
Witam. Mam zarówno Argyreia Nervosa i Rivea Corymbosa. Jaki sposób ich filtracji najbardziej polecacie?
Obca grzanka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.