Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
believe pisze: powój jednak wymiata te inne ?
WonszKryty pisze:Cześć! Mam takie małe pytanko.
Otóż, czy na ebayu dostane dobre nasionka czy raczej jakies pryskane gowno po którym nie wstane z lozka przez 3 dni. Już próbowałem HBWR z 'kolegą'i chciałbym ponownie przeżyć taką podróż ^_^
Wie ktoś z Was może jak rozróżnić HBWR z hawajów od tego z madagaskaru?
Zastanawia mnie czy te w holenderskich smartshopach to raczej będą hawaii czy madagaskar.
A informacji niestety nigdzie nie ma.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
Z ziaren zdrapać tą twardą osłonkę, si?
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
darkhatter pisze: Zastanawia mnie czy te w holenderskich smartshopach to raczej będą hawaii czy madagaskar.
A informacji niestety nigdzie nie ma.
?
W dobrych sklepach zawsze jest. Tu np: https://maya-ethnobotanicals.com/herbs/ ... ea-nervosa
jest napisane, że Madagaskar. Gdy mieli w ofercie różne opcje, każda była opisana.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
wujciodobrarada pisze:ciekawa opcja daj znać jak poszło zwłaszcza z przesyłką do Polski no i namiar na wendora
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.