Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Nie wieze.. jaka głowa?! :rolleyes: [ external image ]
Aplikacja 25mg do nosowa. I około 20min później poczułem takie jak by otrzeźwienie umysłu. Więc dodałem jeszcze kilka takich aplikacji i zbyt wiele się nie zmieniało. Serce dawało trochę szybciej wzrosła lekko potliwość. Podobna substancja do buffedronu tylko że nie daje fizycznego speeda (ja go nie odczułem). Może być dobre do pracy bo na imprezę się nie nadaje.
vi4rus pisze:Dostałem a-ppp w gratisie z pewnego sklepu. Biały pulchny proszek nie czułem żadnego zapachu.
Aplikacja 25mg do nosowa. I około 20min później poczułem takie jak by otrzeźwienie umysłu. Więc dodałem jeszcze kilka takich aplikacji i zbyt wiele się nie zmieniało. Serce dawało trochę szybciej wzrosła lekko potliwość. Podobna substancja do buffedronu tylko że nie daje fizycznego speeda (ja go nie odczułem). Może być dobre do pracy bo na imprezę się nie nadaje.
Inaczej też działa jak się zje , moim zdaniem lepiej. Działa dłużej z pół godziny i uderzenie ciśnienia tak jak po wciągnieciu nosem i nie jest takie "niezborne roztrzęsienie" wzgledem odczuć. Po zielsku lepiej można opanowac się niż po tym.
Nic nie zastąpi mafedronu i metylonu.
A tak samo, tylko z jeszcze lepszym samopoczuciem działa w moim ulubionym miksie z bufedronem, w proporcji 3:4 (więcej αlfy).
Edit: No i pomimo codziennego użytku, gdy staszyk się kończy, zero, z e r o, NULL, nada efektów odstawiennych.
Jedyne co, to bezsenność, ale trzeba sobie dać te 5-6h na zejście, i jakiś lekki usypiacz załatwia sprawę.
I jedzcie witaminki, bez tego zwałka murowana.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.