Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Nie wieze.. jaka głowa?! :rolleyes: [ external image ]
Aplikacja 25mg do nosowa. I około 20min później poczułem takie jak by otrzeźwienie umysłu. Więc dodałem jeszcze kilka takich aplikacji i zbyt wiele się nie zmieniało. Serce dawało trochę szybciej wzrosła lekko potliwość. Podobna substancja do buffedronu tylko że nie daje fizycznego speeda (ja go nie odczułem). Może być dobre do pracy bo na imprezę się nie nadaje.
vi4rus pisze:Dostałem a-ppp w gratisie z pewnego sklepu. Biały pulchny proszek nie czułem żadnego zapachu.
Aplikacja 25mg do nosowa. I około 20min później poczułem takie jak by otrzeźwienie umysłu. Więc dodałem jeszcze kilka takich aplikacji i zbyt wiele się nie zmieniało. Serce dawało trochę szybciej wzrosła lekko potliwość. Podobna substancja do buffedronu tylko że nie daje fizycznego speeda (ja go nie odczułem). Może być dobre do pracy bo na imprezę się nie nadaje.
Inaczej też działa jak się zje , moim zdaniem lepiej. Działa dłużej z pół godziny i uderzenie ciśnienia tak jak po wciągnieciu nosem i nie jest takie "niezborne roztrzęsienie" wzgledem odczuć. Po zielsku lepiej można opanowac się niż po tym.
Nic nie zastąpi mafedronu i metylonu.
A tak samo, tylko z jeszcze lepszym samopoczuciem działa w moim ulubionym miksie z bufedronem, w proporcji 3:4 (więcej αlfy).
Edit: No i pomimo codziennego użytku, gdy staszyk się kończy, zero, z e r o, NULL, nada efektów odstawiennych.
Jedyne co, to bezsenność, ale trzeba sobie dać te 5-6h na zejście, i jakiś lekki usypiacz załatwia sprawę.
I jedzcie witaminki, bez tego zwałka murowana.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.