Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 705 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
glownie jest ono kolowane przez murzynow
To mnie akurat nie dziwi. Ale jak będę miał okazję to zobaczę :P
  • 2 / / 0
Re: Belgia
Nieprzeczytany post autor: plusz »
Ktoś wie coś na temat Ghent (Belgia)? Gdzie, co i jak? Jakie kluby, parki, etc. Jestem tu od paru dni. To miasto studenckie, ale studenci przyjeżdżają za parę tygodni dopiero.
  • 3362 / 347 / 0
plusz pisze:
Ktoś wie coś na temat Ghent (Belgia)? Gdzie, co i jak? Jakie kluby, parki, etc. Jestem tu od paru dni. To miasto studenckie, ale studenci przyjeżdżają za parę tygodni dopiero.
gent* (po polsku gandawa.). idz do ruchliwego klubu i popytaj sie po prostu ludzi. udaj juz ze jestes nacpany to bedzie latwiej. ;)
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: plusz »
Ok jakos sobie dalem rade ;) Mam pytanie, czy te produkty sa legalne w Belgii: methedron, 4-MEC, pFPP, MDPV?
  • 3362 / 347 / 0
Nieprzeczytany post autor: FajnieJest »
wszystkie z wymienionych sa legalne.
  • 1 / / 0
a i czy bufedron tez?
  • 3362 / 347 / 0
tak.
  • 3362 / 347 / 0
mefedron: nielegal.
  • 705 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: AE86 »
Pytanie może trochę zbyt uogólnione ale może ktoś napisać co w Belgii jest legalne, a co nie jest? Chodzi mi o wszelkiego rodzaju specyfiki, w jakich ilościach itp. Z góry dziękuję.
  • 3362 / 347 / 0
mj: jesli jestes pelnoletni, i nie zazywasz tego w miejscach publicznych (szkola, koscioly, czy nawet ulice), oraz masz tylko do 3g, nie jestes karany. jesli tak, to konfiskuja (jesli do 3g) ale panstwo belgijskie nie robi postepowania. jesli jestes pelnoletni, mozesz hodowac sobie w domku jedna damska rosline. w przypadku niepelnoletnosci - kurwator itp.

MDMA, LSD...: konfiskacja, sprawa w sadzie.

kodeina: syrop z sama kodeina 180mg dostepny w aptece za ~6euro.

Kava Kava, salvia: zdaje mi sie, ze obydwa specyfiki nadal sa legalne. do kavy jestem pewien, do salvii jednak nie. kave baaaaaaaaaaardzo trudno dostac. ja pamietam dostalem kiedys troszke i to bylo jednorazowo, bo kumpel przywiozl z holandii. a szkoda.

jakiekolwiek mieszanki ziolowe - legalne.

pytaj o co chcesz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.