FajnieJest pisze:glownie jest ono kolowane przez murzynow
plusz pisze:Ktoś wie coś na temat Ghent (Belgia)? Gdzie, co i jak? Jakie kluby, parki, etc. Jestem tu od paru dni. To miasto studenckie, ale studenci przyjeżdżają za parę tygodni dopiero.
MDMA, LSD...: konfiskacja, sprawa w sadzie.
kodeina: syrop z sama kodeina 180mg dostepny w aptece za ~6euro.
Kava Kava, salvia: zdaje mi sie, ze obydwa specyfiki nadal sa legalne. do kavy jestem pewien, do salvii jednak nie. kave baaaaaaaaaaardzo trudno dostac. ja pamietam dostalem kiedys troszke i to bylo jednorazowo, bo kumpel przywiozl z holandii. a szkoda.
jakiekolwiek mieszanki ziolowe - legalne.
pytaj o co chcesz.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.