Mam tylko jedną prośbę, żeby w przypadku posta odpowiadającego, było pełnym zdaniem, z nazwą środka o którego cenie piszemy (żeby szukajka znajdowała) np
Jezus pisze: Ile kosztuje szyszynka ?
Mojżesz pisze: Szyszynka stoi około 100zł za pół kilo
Mojżesz pisze: Około stówy za pół kg
- amfetaminy (1g.)
- marihuany (1g.)
- LSD (1 kartonik na 1 osobę)
Dzięki z góry za odpowiedzi ;]
P.S. Jeżeli ceny bardzo się wahają proszę podać średnią.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze
Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.