Juz mi wprawdzie nieco lepiej ale napisze. Nie wiem zabardzo co robic i nie moge sie ogarnac ale zaczne od tego ze kolezanka mi dzisiaj dala taka kapsułke z dopalaczy ("mad max") bo sie mialam uczyc a ona akurat tez i mi takową dostarczyla, w sumie to nie chcialam, nie wiem dlaczego dalam sie skusic, a pozniej druga...wiem jestem szurnieta :/
Wiec tak:
- pierwsza o 14,
- druga o 16,
- faza mi porządnie weszla o 17
- o 18 z(awroty glowy, wrażenie ze wszystko drga i lata, brak ogarnięcia się, drgawki, gorąco, zimno na przemian)
- oczy jak 5 zlotych
- slabo mi kurwa... :(
W pewnym momencie myslalam ze wykituje i chcialam na pogotowie dzwonic ale dowloklam sie do domowej apteczki i wzielam aspiryne... nie wiem czy dobrze zrobilam i witamine C. W tym momencie jest lepiej ale boje sie bardzo bo mam tetno 120, a cisnienie 140/90. Strasznie zle zrobilam i zdaje sobie sprawe z konsekwencji, ale prosze Was, jesli jest ktos przy kompie i siedzi na hypciu to napiszcie co robic bo to ze nie zasne tej nocy to pewne ale jak obnizyc tetno i cisnienie i te drgawki calego ciala...
Z góry dzieki, prosze o wyrozumialosc...
Po dzisiejszym robię przerwę
Jak ci jednak to przeszkadza to sie poloz, moze masz aviomarin - dwie tabletki powinny bardzo ulatwic ci zasniecie. I przede wszystkim nie denerwoj sie. Trzezwy czlowiek w sytuacji stresowej moze miec znacznie wiekszy puls i cisnienie.
To tylko badtrip ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Mnostwo ludzi ma takie cisnienie na trzezwo i w sumie jest to na granicy nadcisnienia
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Przyjechali do pożaru, odkryli jedno z największych narkotykowych laboratoriów
Na obrzeżach Szczytna służby zlikwidowały jedno z największych w regionie laboratoriów narkotyków oraz linię produkcyjną służącą do wytwarzania nielegalnych wyrobów tytoniowych. Zabezpieczono około 800 litrów płynnego klefedronu, sto kilogramów proszku, a także cztery i pół tony krajanki tytoniowej. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych środków może wynieść nawet kilkadziesiąt milionów złotych. Do sprawy zatrzymano pięć osób.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!