Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
b6 widziałem tylko w małych białych tabletkach, może masz b complex? tego możesz jeść ile wlezie ;-)
ale w sumie będę brał po jednej rano i jednej z gałką :-)
tera leci pół prymata. Chętnie bym ojebał cały ale zasady to zasady ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Jak tam z efektami utrzymują się ? A efekty uboczne ustąpiły czy nasiliły się ?
dzisiaj (poniedziałek) dniowa przerwa a jutro nadrabiamy :yay:
co do efektów to ogólnie bez narzekań. Nic złego się nie dzieje a dobre efekty się utrzymują i chyba to z tym MAOi się sprawdza :rolleyes:
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Druga Galeo wydaje się też słaba ale już zjadliwa bodaj. Jest producenta "Kamis" ale z normlanym to ma chyba tylko to wspólnego że do Kamisa poszły gałki a tutaj jakieś odpady :-/ Smak to raczej normalny ale po tej pierwszej ledwo zjadłem pół paczki tej powstrzymując bełtanie :/ Siła raczej słabsza niż mocniejsza, taki Kamis tylko słabszy, nic szczególnego :/ No ale jeszcze się nie załadowała cała, może jeszcze mnie zaskoczy jak zima drogowców :-)
Do tego dzisiaj okazjonalnie 300mg kody, więc dzień nie będzie stracony w razie co :cheesy:
@moor1992
Trochę mało precyzyjnie zadałeś pytanie bo nie wiem czy pytasz czy te efekty utrzymują się długo po fazie czy czy jeszcze je mam biorąc gałkę po tych 4+ godzinach :-/ Gałka ogólnie zmienia odczuwanie "rzeczy" i może teraz jeszcze ani tego aż tak nie widzę ani aż tak nie czuję ale wiem z wcześniejszego doświadczenia że gała może sprawić że taka ekscytacja jest możliwa, z tym że tak jak to mi się kiedyś w bani ułożyło że każdą rzecz mogłem czuć przyjemnie na wiele sposobów a także nieprzyjemnie :scared: teraz raczej widzę że moje fałdy w mózgu się układają raczej normalnie i wszystkie odczucia nie wywołane bezpośrednio gałką są mocno stonowane co należy czytać ani nieprzyjemne ani przyjemne :-O Na fazie zaś wszystko czuję tak jak po gałce to powinno wyglądać i teraz w zależności od dawki różnie ta ekscytacja wygląda. W sobotę bodajże brałem 10g (2/3 Kamisa) i było gites
Na chwilę obecną czuję głównie kodę, a gałkę którą zjadłem głównie jak się męczy w żołądku :/ Zazwyczaj pierwsze efekty gałki pojawiają mi się dość szybko bo 30min już zmieniają mi się kolory itp, potem do godziny efekty się dość nasilają, potem osłabiają się trochę i po tych 4h od wzięcia zaczyna się prawdziwa bania :-) Dzisiaj wziąłem późno bo o ~19 więc może jeszcze co będzie :-O
Bierzesz 10g codziennie, czy zle cos zrozumialem? Uwazaj na watrobe bo pojdziesz na badania kiedys i sie dowiez jak juz bedzie za pozno. Watroba nie lubi dawac o sobie zbytnio znac.
Pisales, ze gala osiaga pelne efekty po 4h. Ja uwazam inaczej, uwazam, ze po okolo 13h trip jest duzo mocniejszy i bardziej psychodeliczny.
p.s zaraz zaladuje 10g zeby na rano sie zaladowalo :]
10g codziennie? nie, raczej średnio wychodzi 7.5g bo paka na dwa dni ;-)
jako że ostatnia gałka przedwczoraj i wczoraj to jakaś kpina to dzisiaj zarzuciłem całą paczkę prymata 15g :cheesy:
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.