Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
b6 widziałem tylko w małych białych tabletkach, może masz b complex? tego możesz jeść ile wlezie ;-)
ale w sumie będę brał po jednej rano i jednej z gałką :-)
tera leci pół prymata. Chętnie bym ojebał cały ale zasady to zasady ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Jak tam z efektami utrzymują się ? A efekty uboczne ustąpiły czy nasiliły się ?
dzisiaj (poniedziałek) dniowa przerwa a jutro nadrabiamy :yay:
co do efektów to ogólnie bez narzekań. Nic złego się nie dzieje a dobre efekty się utrzymują i chyba to z tym MAOi się sprawdza :rolleyes:
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Druga Galeo wydaje się też słaba ale już zjadliwa bodaj. Jest producenta "Kamis" ale z normlanym to ma chyba tylko to wspólnego że do Kamisa poszły gałki a tutaj jakieś odpady :-/ Smak to raczej normalny ale po tej pierwszej ledwo zjadłem pół paczki tej powstrzymując bełtanie :/ Siła raczej słabsza niż mocniejsza, taki Kamis tylko słabszy, nic szczególnego :/ No ale jeszcze się nie załadowała cała, może jeszcze mnie zaskoczy jak zima drogowców :-)
Do tego dzisiaj okazjonalnie 300mg kody, więc dzień nie będzie stracony w razie co :cheesy:
@moor1992
Trochę mało precyzyjnie zadałeś pytanie bo nie wiem czy pytasz czy te efekty utrzymują się długo po fazie czy czy jeszcze je mam biorąc gałkę po tych 4+ godzinach :-/ Gałka ogólnie zmienia odczuwanie "rzeczy" i może teraz jeszcze ani tego aż tak nie widzę ani aż tak nie czuję ale wiem z wcześniejszego doświadczenia że gała może sprawić że taka ekscytacja jest możliwa, z tym że tak jak to mi się kiedyś w bani ułożyło że każdą rzecz mogłem czuć przyjemnie na wiele sposobów a także nieprzyjemnie :scared: teraz raczej widzę że moje fałdy w mózgu się układają raczej normalnie i wszystkie odczucia nie wywołane bezpośrednio gałką są mocno stonowane co należy czytać ani nieprzyjemne ani przyjemne :-O Na fazie zaś wszystko czuję tak jak po gałce to powinno wyglądać i teraz w zależności od dawki różnie ta ekscytacja wygląda. W sobotę bodajże brałem 10g (2/3 Kamisa) i było gites
Na chwilę obecną czuję głównie kodę, a gałkę którą zjadłem głównie jak się męczy w żołądku :/ Zazwyczaj pierwsze efekty gałki pojawiają mi się dość szybko bo 30min już zmieniają mi się kolory itp, potem do godziny efekty się dość nasilają, potem osłabiają się trochę i po tych 4h od wzięcia zaczyna się prawdziwa bania :-) Dzisiaj wziąłem późno bo o ~19 więc może jeszcze co będzie :-O
Bierzesz 10g codziennie, czy zle cos zrozumialem? Uwazaj na watrobe bo pojdziesz na badania kiedys i sie dowiez jak juz bedzie za pozno. Watroba nie lubi dawac o sobie zbytnio znac.
Pisales, ze gala osiaga pelne efekty po 4h. Ja uwazam inaczej, uwazam, ze po okolo 13h trip jest duzo mocniejszy i bardziej psychodeliczny.
p.s zaraz zaladuje 10g zeby na rano sie zaladowalo :]
10g codziennie? nie, raczej średnio wychodzi 7.5g bo paka na dwa dni ;-)
jako że ostatnia gałka przedwczoraj i wczoraj to jakaś kpina to dzisiaj zarzuciłem całą paczkę prymata 15g :cheesy:
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.