Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
2. Mam zapierdol na uczelni
3. Obowiązki
4. Mało mnie w domu
5. Postanowiłem zrobiłem mały ordnung w tym co napisałem, obecna resocjalizacja wyglądu forum skłania mnie do kolejnych poprawek
6. Wszelkie sugestie wciąż mile widziane, jak w tym wątku tak i przez pm, choć w tymże wątku widziane milej
Poza tym rozne fene maja rozna rozpuszczalnosc, wiec trzebaby wypisac wszystkie, albo przynajmniej te popularniejsze. IMO szkoda zachodu
blueberry pisze: bez sensu taki faq odnosnie wszystkich substancji - moim zdaniem kazda powinna miec swoj wlasny.
sorki za OT
A zeby nie było OT mogę z chęcia sie przyłaczyć do tworzenia FAQ :) Tylko samemu mi sie nie chce.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.