Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
A kto z was próbował schodzić z hery za pomocą metadonu? Np. taki system 8 dniowy]
już chyba lepsza byłaby do tego buprenorfina, bo metadonem to trzeba się jakoś nasączać czy coś takiego
W miastach gdzie są programy metadonowe jest o wiele bardziej dostępny niż bupra. Z minusów to to że nie jest łatwo odstawić później sam metadon bo cholernie mocno wpasowuje się w metabolizm i nawet niewielkie zmniejszenie dawki bywa mocno nieprzyjemne.
oxan pisze: no to nie walcie hery na metadon, jak kilku kolegów jest w piachu. to nieekonomiczne, nieestetyczne i po prostu(tu bez obrazy panowie proszę) głupie
skoro na metadonie hery ledwo co czujesz i w dodatku ryzykujesz zapaścią, to nie lepiej byłoby po prostu od czasu do czasu przywalić trochę samej kokainy zamiast tego speedbala?
no pisałem, przeca, bez urazy :-) . po prostu szzkoda towaru. bo na metadonie nic nie działa i ryzyko zapaści jes b.duże. mam takie poczucie humoru. a czysty jestem. może nei jak łza, ale raczej czysty. kąpie się ze 3 razy dziennie przy tych upałach :-p . a zwykle dwa razy oxankowi starcza hahahaha
dwa razy albo trzy razy czyściciel pierdolony :-p
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Hurra, diese Welt geht unter
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.