benzo to na takie kiepskie bajki to Ci napewno nie napisze chyba ze p. doktr zrobil studia po znajomosci bo jak ma troche oleju to Ci nie da zadnych benzo i wysle Cie bezposrednio do poradni dla uzaleznionych albo co hehehe :D
Za to na wizytę u psycha zarzucę sobie ....temazepan(signopan tylko takie benzo mam dostępne wkurwiające jest trochę że to jest na sen ale posiada też typowe własciwości benzodiazepin)
Po tym wygląda się mega zamulony spokojny i nic się nie chce robić także będzie po zchowaniu wyglądać na depresje
Bo jak parsne psychowi mega atakiem śmiechu a mam czasami takie głupawy to będę spalony na cały powiat
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
musisz się zdecydować, albo się leczysz albo ćpasz.
jak chcesz się leczyć to jakimiś antydepresantami
jak chcesz ćpać to łykaj benzo. tylko najpierw poczytaj w odpowiednim dziale tego forum jak te tableteczki szybko uzależniają i jak nieprzyjemnie się je odstawia.
Ja radze ci pójść do psychiatry po antydepresant i poprosić o coś na uspokojenie do brania doraźnie np w wyjątkowo stresujących sytuacjach albo jakichś napadu leku/paniki.
Na początek z ssri polecam sertralinę a z benzo polecam diazepam.
Zastanawiam się jeszcze pomiędzy moklobemidem a seratraliną
bo podobno pierszy tydzień seratraliny to masakra jest ,
i który z nich działa intensywniej oto jest pytanie
Ja radze ci zacząc od sertraliny wydaje mi sie bezpieczniejsza. Jak bedzie dobra to bedziesz kontynuował branie jak bedzie zła to zmienisz na inny lek i tyle.
W dupę z nim ...za symulowałem wszystkie objawy na jakie działa benzo ,a bajer umiem robić ,nawet przy badaniu tętna,przypomniałem sobie pewną sytuacje i ciśnienia dostałem w uja ......ale mądry pan lekarz jak mi się wydawało łykną to recepte ,dostaje i patrze a tu magnezB6 i lek Kalms -------haha to jakaś parodia jest wyciągiem z chmielu chce mnie leczyć wogule palcebo jakieś......a i za 30zł , recepta do wyrzucenia ,.a mowy o antydepresantach to nawet nie było sensu nawiązywać,Lekarz rodziny jest dobry jak boli paluszek,główka albo brzuszek
wniosek .....
Lekarzu lecz się sam !!!!!!!!
ale w sumie zabawę przy udawaniu miałem przednią
Ogólnie lekarze to jak ludzie - różni bywaja.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
qiuru18 pisze: hahaha ale mam łaszek ,jak więcej razy będę chodził do rodzinnego to depresja na pewno mi nie za grozi
W dupę z nim ...za symulowałem wszystkie objawy na jakie działa benzo ,a bajer umiem robić ,nawet przy badaniu tętna,przypomniałem sobie pewną sytuacje i ciśnienia dostałem w uja ......ale mądry pan lekarz jak mi się wydawało łykną to recepte ,dostaje i patrze a tu magnezB6 i lek Kalms -------haha to jakaś parodia jest wyciągiem z chmielu chce mnie leczyć wogule palcebo jakieś......a i za 30zł , recepta do wyrzucenia ,.a mowy o antydepresantach to nawet nie było sensu nawiązywać,Lekarz rodziny jest dobry jak boli paluszek,główka albo brzuszek
wniosek .....
Lekarzu lecz się sam !!!!!!!!
ale w sumie zabawę przy udawaniu miałem przednią
ksionc pisze: qiuru18
musisz się zdecydować, albo się leczysz albo ćpasz.
ksionc pisze: Ja radze ci pójść do psychiatry po antydepresant i poprosić o coś na uspokojenie do brania doraźnie np w wyjątkowo stresujących sytuacjach albo jakichś napadu leku/paniki.
........i tu mam dylemat czy próbować....nie wiem nawet czy jak mnie przyjmie to coś mi przepisze,bo chyba psychotropów nie wolno podawać młodzieży...na ulotce każdego benzo nie piszą informacji o dawkowaniu osób poniżej 18 r czyli pewnie jest zabronione ......i już zgłupiałem ,a zmuł męczy
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".
"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.
Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające
Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.