ODPOWIEDZ
  • 210 / 60 / 0
@NahoyCito Fakt, nobla nie dostaniesz - ale masz rację. Tak działają też inne substancje z innymi receptorami - więc i tu kawałek cząsteczki pasuje jak puzel
lol [*]
  • 210 / 60 / 0
Zarzucone 200mg tianeptyny w postaci niepogryzionych tabletek tianesalu na pusty żołądek. Tolerka praktycznie zerową. Grzeje, jak słaba koda. Tak bardzo lekko. Dominuje sedacja, brak wyrzutu histaminy. Następnym razem zarzucę więcej i na pewno się wypowiem.

Ciekawa zabawka, warta by nawet z ciekawości odhaczyć w CV
lol [*]
  • 1964 / 216 / 0
Kiedy brałem kodę,spróbowałem 100mg tianeptyny i nie byłem pewien czy cokolwiek czuję. 100mg kodeiny czułem, lekko, ale nie miałem wątpliwości. Za to po odstawieniu opio jak dostałem tianeptynę, czułem już 1 tabletkę, a 2 tabletki działały bardzo przyjemnie. Normalnie działanie opioidowe. Ale to nic w porównaniu z tym jak się czułem gdy jakieś 4 lata temu zjadłem 4 łyżki maku. To jakiś impuls był, głupota. Normalnie wygrzało mnie, aż przestałem dodawać mak do owsianki wtedy, a wcześniej dawałem codziennie po 1 łyżeczce razem z innymi ziarenkami
  • 4918 / 834 / 0
To jakiegos klepacza miales . 4 lata temu juz bylo licho z makiem
Teraz to w ogole .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kokaina w przedszkolu, dzieci w szpitalu. Sytuacja z Brazylii zdumiewa

Niecodzienna sytuacja w jednym z przedszkoli. Do placówki w Itamonte, na południowym wschodzie Brazylii trafiła kokaina. Dzieci pomyliły niebezpieczny narkotyk ze słodyczami. 20 z nich trafiło do szpitala.

Przemycali narkotyki do więzienia. Wśród zatrzymanych - funkcjonariusz SW

Czteroosobowa szajka zajmująca się handlem narkotykami, m.in. przemycaniem ich do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu, została rozbita przez policję. Wśród zatrzymanych jest m.in. szef grupy odbywający karę w tym więzieniu oraz funkcjonariusz Służby Więziennej.

Zażywanie konopi wiąże się ze zmianami epigenetycznymi

Regularne używanie marihuany może prowadzić do zmian epigenetycznych w organizmie – sugerują wyniki badań przeprowadzonych na grupie ponad tysiąca dorosłych. Naukowcy z Northwestern University wykazali, że cannabis wpływa na tzw. epigenom, czyli mechanizm, który reguluje aktywność genów bez zmiany ich sekwencji.