Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / 12 / 0
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
  • 58 / 2 / 0
Mam podobne rozkminy, ja stawiam na to, że to dodatek jakiegoś syfu, bez alko taki właśnie jak opisałeś to dla moich chomików doświadczalnych żaden ideał.

Jak wyżej albo masz jakiegoś "mixa z ulicy", aceton wszystkiego nie usunie to jedno a drugie to na prawdę trzeba się sumiennie przyłożyć do osuszenia (pieczenie + zapach).
  • 13 / 2 / 0
No właśnie nie możliwe że mam tak zajebisty towar. Bo po 25mg brałem i tylko spięcie czułem zero przyjemności. Dlatego tak jak kolega wyżej napisał musi to być jakiś syf a nie koks. Metoda oczyszczania dobra lecz jeżeli rzeczywiście mamy do czynienia z prawdziwym tematem
  • 1716 / 235 / 0
19 marca 2025TooMuchSmoke pisze:
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
Jeśli melanż trwa 3/4h to spoko.
Standardowy snif dla koki o czystości 80+ to 25/30mg dla weekendowego użytkownika.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną – właśnie ruszył jego proces

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie rozpoczął się proces Bartosza F. – prokuratora z Wrocławia. Grozi mu więzienie za podanie kobiecie narkotyku.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Czy pacjenci używający medycznej marihuany mogą bezpiecznie prowadzić samochód? Wyniki zaskakują

Używanie marihuany do celów medycznych budzi kontrowersje, zwłaszcza w kontekście prowadzenia pojazdów. Obowiązujące w Polsce przepisy przewidują zerową tolerancję dla THC we krwi kierowcy, co oznacza, że pacjent leczony konopiami może stracić prawo jazdy, nawet jeśli nie jest pod wpływem. Badanie przeprowadzono w Queensland, w Australii – regionie, w którym obowiązują surowe przepisy dotyczące prowadzenia pojazdów pod wpływem THC.