Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
75
27%
Thioco
207
73%

Liczba głosów: 282

ODPOWIEDZ
  • 1265 / 206 / 0
wczorajJamedris pisze:
"Nie mam dostępu"; "nie znam nikogo" - te wymóweczki szybciutko znikają, a poza tym jesteśmy na społeczności dla ćpunów, no ludzie (odruchowo już chciałam "kochani" dopisać %-D).
Zgadzam się z tobą, z tym że w moim przypadku wygląda to tak że nie mam dostępu ale też nie zamierzam go szukać w żaden sposób. Nie mam parcia, mocniejsze opio już znam, bardziej jest ciekawość co naprawdę potrafi słynna helena. A jako człowiek od zawsze ciekawy świata i nowych doświadczeń, jeśli kiedyś pojawi się opcja to będę się poważnie zastanawiał;)
  • 2064 / 605 / 0
DHC jest idealnym środkiem pośrednim, no i tak też było umieszczone na drabince zanim jako jedyna substancja spadła na zwykłą reckę zamiast rpw. Tyle, że według niektórych kapryśna, ale i tak mniej od kodżitsu, a przyjęcie też dojapne i koszty o wiele mniejsze.

Nie ma co od razu rzucać się na majkę, zwłaszcza doustnie. PST teraz nie ma sensu najmniejszego.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 124 / 49 / 0
Ja bym radził dobrze zastanowić się zanim zacznie się szukać dojścia do mocniejszych opio. Piszę to jako osoba która zamieniła kodę/trama na oksykodon. Owszem, cenowo wychodzi bardzo fajnie - za 1 op. OxyContinu 20mg płacę niecałe 19zł na R, za 10mg niecałe 14zł. Wygoda? Jak najbardziej, odrywam kilka tabletek z blistra, wrzucam do portfela i zawsze mam grzanie przy sobie, bez konieczności biegania po aptekach i jedzenia tych paskudnych tabletek na kaszel.

Tylko że ta wygoda i kwestie cenowe są tak naprawdę głównymi czynnikami ograniczającymi zażywanie kodeiny. O ile wcześniej jeszcze jakoś mogłem funkcjonować bez opio, tak teraz uzależnienie weszło na taki poziom że nie wyjdę z domu bez opio. I to już abstrahując od skręta (które też są paskudne w porównaniu do lekkiego katarku po odstawieniu kody), po prostu psychika nie daje rady na trzeźwo. Nie polecam, nie warto. Lepiej spróbować rozstać się z nałogiem na etapie kodeiny, bo potem będzie jeszcze ciężej.
  • 1213 / 457 / 0
Dlatego najlepiej rzucić w pizdu, ale jak się nie chce, to serio przejść na ten Nurofen Plus, będę to powtarzał do upadłego, bo ten Thiocodin mocno rozpierdala żołądek i jelita i to wychodzi dopiero po czasie. Wychodzi prawie 2x drożej, ale wpływ na zdrowie po stokroć mniejszy, no i przy okazji można zarzucać 2x rzadziej w tych samych pieniądzach, to i tolerancja nie poszybuje i i tak wyjdzie na plus. Moje jelita wracały dwa lata do siebie po tym gównie, a i tak większość intoksykacji nie dawały zadowalającego efektu. Nie warto się w ten Thiocodin bawić.
  • 124 / 49 / 0
@TymekDymek plus ekstrakt z N+/Antidolu działa po prostu lepiej. Thiocodin nawet jak się rozgniecie na jebany pył i rozpuści w wodzie nie ma takiego fajnego wejścia. Dopóki Antidol był w cenie Thiocodinu (5,90zł za 1 op. stare czasy, pamięta ktoś?) to zawsze wolałem Antki, Thio tylko w ostateczności jak trzeba było w plenerze zarzucić. Potem Antki podrożały, a że kodeinowy ćpun groszem nie śmierdzi to się przeszło na tańszą opcję.
  • 566 / 34 / 0
16 marca 2025Ptaszyna pisze:
14 marca 2025Swiezzy pisze:
@ledzeppelin2

140tab Thioco + z 10 pregabaliny 150mg = lacznie 150tab i 1x alpra
My new record
Nie no bez urazy, ale ciężko mi w to uwierzyć, że takie coś jest możliwe. To by słonia chyba poskładało. No, a jaka Twoja waga tak w ogóle?

Czyli jest jeszcze pole do zwiększania dawki %-D

Heja. Sorry ze tak pozno. A to sie wydaje jakos mega niewiarygodne? 😅😅
3 porcje na dobe wtedy siadly, z reguly sa dwie ale te najmocniejsze dni przykladowo: sniadanie god5.30, obiad godz14.00, kolacja 21.00 :3

1 porcja +/- max 3 opak. Co daje 48tab i do kazdej porcji 1-3tab prega/hydroksyzyna/alpra heh czasem acodin zalezy co pod reka mordziu i 0.5l energetytka dla wzmocnieja mordko <3 Im Elefant
Ostatnio zmieniony 18 marca 2025 przez Swiezzy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 566 / 34 / 0
wczorajTymekDymek pisze:
Dlatego najlepiej rzucić w pizdu, ale jak się nie chce, to serio przejść na ten Nurofen Plus, będę to powtarzał do upadłego, bo ten Thiocodin mocno rozpierdala żołądek i jelita i to wychodzi dopiero po czasie. Wychodzi prawie 2x drożej, ale wpływ na zdrowie po stokroć mniejszy, no i przy okazji można zarzucać 2x rzadziej w tych samych pieniądzach, to i tolerancja nie poszybuje i i tak wyjdzie na plus. Moje jelita wracały dwa lata do siebie po tym gównie, a i tak większość intoksykacji nie dawały zadowalającego efektu. Nie warto się w ten Thiocodin bawić.

O kurde, o zoladku to wiem itp podejrzewalem ze na reszte organizmu nasyepujacego za zoladkiem tez jakies konsekwenxje ma ale mie wiedzialem ze mozna jelita poteznie rozjebac zwlaszcza ze od dluzszego czasu inaczej u mnie pracuja o bardzo inaczej ale myslalem ze to niegrozne sygnaly nastepujace po braniu konskich dawek, szczegolnie nasilone po drugiej porcji prawie 3opak na wieczor.

Wiadomo tak z grubsza jakimi objawami najbardziej sie przejmowac?
  • 566 / 34 / 0
16 marca 2025TymekDymek pisze:
Niewiarygodne. Mi się najwięcej na raz zdarzyło wrzucić 48, jak kiedyś byłem w ciągu. Ale już przy 42 efekty strucia sporo przewyższają haj, także naprawdę wątpię, żeby ktoś wrzucał takie ilości, o jakich tu było pisane. Być może 140 tabletek by nie zabiło, ale dyskomfort byłby kosmiczny. Jeśli to się zdarzyło to nic tylko pozazdrościć stalowych bebechów i współczuć kosmicznej głupoty.
No jak na raz, chyba do konca mi az tak nie odjebalo XD
Mozna powiedziec ze 3X16 x 3 na dobe. Sniadanie, obiad i kolacja nooo :p
Do tego jakas przystawka w formie pregi/hydroksyzyny/ alpre mam ostatnio ale totalnie mi nie odpowiada w tym miksie, prega wypada ttzy razy lepiej jak na moje.
W alpre za bardzo nie chxe wjebac wiec to druga kwestia.
Takze bebechy bebechami a glupota kwitnie dalej XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe

Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Handlowali narkotykami wśród dzieci. Zapadł wyrok dla matki trójki dzieci

Sąd skazał osoby zamieszane w narkotykową aferę w Głogówku. Przestępstwo związane z udzielaniem małoletnim środków psychotropowych, amfetaminy w okolicach Głogówka, a także innych pobliskich miejscowościach, przy szkole, przy boiskach szkolnych. Najwyższe kary to ponad 4 lata więzienia.