Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zresztą na prawde warto kupić bezwodnik jak juz ma się dostęp do MST i pobawić się w wytrącanie morfiny z roztworu odkwaszając go sodą spożywczą a następnie acytylację-efekty potrafią być bardzo dobre... wejście to dla mnie dzień do nocy, czysta majka imo męczy przy wejściu, o acytylowanej śnie po nocach... ;) Działanie tez znacznie mocniejsze przez co zużywa się znacząco mniej tabsów, ma to znaczenie szczególnie przy chociaż średniej tolerce.
Mógłby ktoś bardziej ogarnięty w temacie sę wypowiedzieć? Bo przed chwilą zrobiłem tak samo jak zwykle tylko nie doprowadziłem do wrzenia i szczerze mówiąc było słabiej (oczywiście wiele czynników mogło mieć na to wplyw, ale odczułem jakby słabsze działanie). Czy możliwe, że np. nie rozpuściło się do końca? Albo chuj wie co?
Taka, że jak się nie dostosujesz to posty będą lądowały w śmietniku
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
pill@
1. Wkładam strzykawkę 10ml z przegotowaną woda do zamrażalnika i biorę 2 świeczki typu podgrzewacz i wyrzucam wosk zostawiam te aluminiowe pojemniki czyszczę je alkocholem do czyszczenia sprzętu medycznego i wypalam nad kuchenka gazowa aż przestanie lecieć dym
2. Zdrapuje powłokę i rozgniatam tabletkę na pył jednak przez wosk i tak nie jest sypki (nie da się do swobodnie zdmuchnąć)
3. Wkładam "pył" między dwa kawałki papieru do kserokopiarek takich jak faktura VAT lub stare recepty
4. Prasuje żelazkiem o temperaturze okolo100-130°C do momentu pojawienia się plamy wosku taki sposób jest w temacie o acetylacji morfiny. Sposób działa bo po tym zabiegu pył jest sypki (zapewne można byłoby go zdmuchnąć)
5. Wsypuje pył do podgrzewania i dodaje 3ml wody z tej strzykawki z zamrażalnika
6. mieszam intensywnie az zacznie gęstnieć (zazwyczaj udaje się rozpuścić wszystko) i wkładam do zamrażalnika żeby zamarzło
7. Po około 15 minutach wyciągam podgrzewacz i sprawdzam czy zamarznięte jeśli nie to wkładam spowrotem a jeśli jest jak kamień to odstawiam na bok
8. Robię filtr z waty "native wicks" i husteczki higienicznej (3pojedyncze warstwy husteczki na to wata około milimetra po ubiciu potem 3 pojedyncze warstwy husteczki znów wata i 3 pojedynczych warstw chusteczki)
9.daje to do strzykawki 5 ml zaciągam wodę i ubijam filtr wciskając tłok czekam chwilę i wyjmuję tłok po czym jeszcze raz ubijam filtr tłokiem z strzykawki 2 ml
10. W tym czasie w podgrzewaczu jest juz płyn i trochę lodu więc kładę to na dłoń i mieszam aż lód się roztopi wlewam to do strzykawki z filtrem i wkładam tłok filtrując do czystego podgrzewacza idzie wolno ale płyn jest klarowny i trochę gęstszy/bardziej lepki od wody gdy skończę przez filtr przepuszczam jeszcze mililitr wody
11. Zaciągam to do strzykawki efektem końcowym jest około 3-3,5ml klarownego lekko gęstego płynu
12 zakładam igłę i pakuje w kabel
Niby tabletka 100mg niech strat będzie 30mg ale przy pierwszym razie powinienem coś poczuć miałem nadzieję na jakiś nie ogar lekki lub coś podobnego a tu średnio ani ciepła ani euforii nawet oczy normalnej wielkości mam co się stało walnąć jeszcze pół albo kolejna ??
1. zdrapuje blistrem lub zmywam pod woda otoczke (tylko uwazac zeby nie spierdolila, mi raz spadla do zlewu i sie prawie poplakalem przez strate xD)
2. dokladnie myje lyzke i talerz, po czym trzykrotnie zalewam je spirytusem salicylowym, po czym wycieram papierem.
3. na talerzu lyzka krusze tabletke
4. daje proszek na lyzke i zalewam woda do iniekcji z apteki (albo czasami przegotowana w mikrofalowce woda, ale wazne, zeby pogotwac ja z dwie minuty dluzej jeszcze po tym jak zacznie wrzec).
5. biore filterek od papierosa (warto kpic gilzy albo filterki do skrecania) i go zmaczam.
6. jak roztwor juz sie ochlodzi do temp mniejszej niz 36 stopni (zeby rzecyz rozpuszczone w wyzszej nie wytracily sie w zylach)
7. filtruje igla przez filterek od papierosa, a jak mam filterki mikronowe (za 20zl mozna zamowic 20 filterkow na ebayu z chin) to filtruje jeszcze nim. dzieki filterka mikronowego roztwor jest klarowny jak woda i nie ma tam innych substancji oprocz morfiny (nawet bakterie nie przechodza przez 0.2 nanometrowy filterek, ale uwazajcie bo wirusy juz tak)
8. pukam pompka 5ml i igla 0.45 albo 0.5
co do pukania to najlepiej jest zrobic sobie staze z paska od szlafroku, warto nauczyc sie wiazac ja jak w szpitalu to robia, na poczatku wydaje sie skomplikowane ale jest banalne tak naprawde. warto tez przed strzelaniem umyc rece i przedramiona ale nie zawsze sie chce. a no i przecieram miejsce iniekcji wacikiem nasaczonym spirytusem.
najlepiej pukac w zyly po wewnetrnej stronie zgiecia lokcia, albo po wew stronie reki, powyzej polaczenia z ta srodkowa.
Co kupić:
- Igły 0.3 brązowe 2ml
- Spirytus / Płyn do odkażania
- Rękawiczki
- filter do papierosa
Przygotowanie:
1. Zrywamy otoczkę z tabletki.
2. Kroimy tabletkę żeby było max 25mg.
3. Kruszymy tabletkę w pył.
4. Wkładamy pył na łyżkę.
5. Mieszamy z 1ml wody na łyżce.
6. Podgrzewamy roztwór do gładkiej konsystencji (jednej cieczy).
7. Do roztworu dolewamy 1ml zimnej wody.
8. Przepuszczamy ciecz przez filter od papierosa do strzykawki.
Nakłuwanie:
1. Zaciskamy pasek na biceps.
2. Pompujemy krew palcami aby było widać żyły (Trzymamy pasek zębami).
3. Pukamy w strzykawkę a potem naciskamy aby pozbyć się bąbelków powietrza.
4. Wkuwamy igłę pod kątem 45 stopni oczkiem igły w dół.
5. Podciągamy tłok w górę aby sprawdzić czy jesteśmy w żyle (jeśli jesteśmy to do strzykawki podejdzie krew)
6. Następnie wstrzykujemy roztwór.
Francis Bacon
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/xl-zaskakujace-odkrycie-w-kierownicy-do-gier-celnicy-znalezli-blisko-2800-tabletek-oksykodonu-1742241268.jpg)
Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu
Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/443-323516.jpg)
Wsiadła do auta i bez słowa dała kierowcy woreczki z marihuaną. To był policjant
Policjanci dostali informację o 33-letniej mieszkance Rzeszowa, która miała handlować narkotykami. Gdy nieumundurowani funkcjonariusze podjechali nieoznakowanym samochodem przed jeden z bloków, by to sprawdzić, kobieta wyszła, wsiadła do ich auta i - bez żadnej rozmowy - wręczyła siedzącemu za kierownicą policjantowi dwa woreczki z marihuaną. Narkotyki znaleziono też w jej mieszkaniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/khat1460x616.jpg)
Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających
Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.