4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3164 / 535 / 0
U mnie się rozwiązało silne uczucie nostalgii z która ma dużo depresyjny pukt myślenia. Kryształ moze też zaoferowac chęć. mefedron może wywołać również zaburzenia nieuroprzazniko ale to ratuje 3msc stosowania (SSRI) dające wręcz zakaz do pociągu mefedron.
Po kilku miesięcy przerwy może za 8 miesięcy zrobię ponowna probe gdyby zdrowie znowu zmierzało za tęsknota do mlodosci lata 2010-2015 od 2020 doświadczaliśmy dużo zawirona globalnej polityki więc czasy dobroci minęły bezpowrotnie.

Zażywanie i 3 razy w roku powinno być w jakimś osobnym kierunku przebadany przez uczonych.

Lepsza mniej zwierzęca forma jest użycie MDMA żeby zmienić perspektywę na poprzednie wydarzenia z pomocą serotoninowej zmiany postrzegania swoich dektow psychicznych na tle lękow. Ale nadal mówimy o zażyciu 2-3 razy do roku max. Inaczej zniszczymy neuroprzekaźniki do patologicznej sytuacji.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 20 / 1 / 0
Zrobiłem się senny po godzinie walenia mefedronu (spałem normalnie 6h) nie jestem w ciągu

Taki efekt za dużej dawki czy dziwny towar?
  • 1868 / 413 / 4
jakiej dawki? kiedy była ost przerwa?
ile masz lata? waga?

ogólnie mef - tak działa...
chill, "mam wyyebane", a potem sen... zwł, kiedy zapoda się go oralnie.
DXM
  • 817 / 243 / 2
@DuchPL nie koniecznie sposób podania substancji mógł mieć na to jakikolwiek wpływ, mógł, ale nie musiał, coraz częściej spotykam się z przypadkami u których sposób podania nie miał kompletnie żadnego znaczenia jeśli chodzi o w/w "senność" po towarze.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 20 / 1 / 0
@DuchPL @Merx

wjebałem z 3g w 13h, 40 dni przerwy, 100kg wagi, 24 lata, tylko sniffuję

Pierwszy raz waliłem mefedron z neta a nie ten z ulicy i była mocna różnica, ten uliczny mocniej speedował a tu czułem właśnie taką euforię z sennością jak przy MDMA mam
  • 817 / 243 / 2
idz w kierunku diagnozy adhd i przestan cpac stimy bo sa w chuj neurotoksyczne u osob z adhd, nie wspominajac o takich dawkach. dobrze radze, serio.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 20 / 1 / 0
Dlaczego są szczególnie szkodliwe przy ADHD? Bo nic nie znalazłem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brytyjski turysta wpadł w szał na lotnisku. Nagle z kieszeni wypadły mu narkotyki

Brytyjski podróżnik wpadł w szał na lotnisku na wyspie Phuket w Tajlandii. Nagle z jego kieszeni wypadły narkotyki. Został natychmiast aresztowany przez lokalne służby.

Pijany senator, biały proszek "w ławach rządowych". Gorąca dyskusja w studiu

- Poza badaniem alkomatem przydałyby się testy na narkotyki. W ławach rządowych w Sejmie był widziany biały proszek - mówił Jarosław Sachajko, nawiązując tym samym do głośnej sytuacji z Bartłomiejem Sienkiewiczem. Goście programu "Debata Gozdyry" dyskutowali na temat ostatnich skandalicznych zachowań polityków. - Są podwójne standardy - ocenili politycy opozycji.

W Wielkiej Brytanii powstał obiekt do legalnego zażywania narkotyków

W Wielkiej Brytanii powstało specjalne pomieszczenie, w którym pod nadzorem lekarza można legalnie wstrzykiwać sobie nielegalnie zakupioną heroinę lub zażyć kokainę.