Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 127 / 40 / 2
nie zalecałbym neuroleptyków brania, to najgorsze ścierwo, które niesie za soba poteżna liste skutków ubocznych i wcale nie sa one takie fajne...
na sen wg. mnie sprawdzi sie lepiej mirtazapina/mianseryna o ile autor nie bierze czegoś co koliduje z tymi lekami.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 2212 / 375 / 0
Masz doświadczenie z tymi lekami?jeżeli tak, go co sądzisz o tyciu po tych lekach? @Devixo
  • 627 / 102 / 0
Od kwetiapiny się potwornie tyje, przynajmniej ja mam takie doświadczenia
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 127 / 40 / 2
@mietowy3 doświadczenie mam ale niewielkie. kwety jakoś długo nie brałem oraz jestem "sterydiarzem", wiec co do tycia nie mam wystarczajaco wiedzy praktycznej oraz nie mam możliwości jej zdobycia na temat tycia przez używanie SAA aby móc rozwinać temat. moge tylko powiedzieć, że zauważyłem lekki wzrost tkanki tłuszczowej oraz wody podskórnej nawet podczas brania clenbuterolu z masteronem.
  • 3161 / 533 / 0
Ogólnie ketrel to jeden z najbezpieczniejszych mozgojebow w porównaniu z innymi. Polecać go nie będę ale doraźnie na spanie można spropowac.
Mirta też jest ok, do póki działa na sen, żre się po niej duzo
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 127 / 40 / 2
doraźnie na spanie przez pewien czas brałem i nie było za wesoło - za każdym razem czułem przepotężna derealizacje i niepokój przez cały dzień. Są to oczywiście moje doświadczenia i to w żadnym stopniu nie oznacza, że osoba X też bedzie tak miała.
  • 55 / 5 / 0
Na sen to najlepsza jak dla mnie jest mianseryna, alpra typowo nasennie wedlug mnie srednio chyba ze dawki typu 1mg
  • 799 / 235 / 2
alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD - inaczej if lęk = brak snu to w takim razie będzie banglać, ale sama z siebie w nawet większych dawkach zdrowego człowieka bez tolerancji ciężko uśpi, nawet mimo tego, że jest najbardziej podobna do estazolamu który działa stricte nasennie.
Co do tyciu na kwetiapinie to ło pany i panie, jak się przetrzyma stan 'zasypiania' to idzie wpierdolić dosłownie wszystko w jakichkolwiek ilościach.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1176 / 194 / 0
Moja mama jest wrażliwa na leki i uzależniona od tramadolu (niskie dawki), ale 0,5 mg alpry na noc ją poskładało, w nocy miała problem żeby dotrzeć do łazienki, rano była rozbita.
Ja jestem weteranem benzo ale 1 mg jeśli jestem w domu zawsze mnie usypia, po 2 mg oczy same mi się zamykają.
  • 3161 / 533 / 0
dzisiajDevixo pisze:
doraźnie na spanie przez pewien czas brałem i nie było za wesoło - za każdym razem czułem przepotężna derealizacje i niepokój przez cały dzień. Są to oczywiście moje doświadczenia i to w żadnym stopniu nie oznacza, że osoba X też bedzie tak miała.
Też odczuwam lekka derealizacje po obudzeniu się i część dnia 🤔
Wrócę do mirtagenu sprawdzić czy to też nie objaw zaburzeń lękowych .

Ale z ubokow nic po za tym.
dzisiajMerx pisze:
alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD
Mordko co Ty, po benzo zasypia się jak niemowlę, jest pretekst do brania 2x dziennie.
Co prawda przy tolerce efekt spadnie ale jak masz czystą głowę i jebniesz benzo to zaśniesz w kojcu matczynym ;)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.