Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
wczorajsclero2014 pisze: @ladyinnaightmares 2 kardiologów to potwierdzilo i psychiatra ? Ehh dobrze ze ulotka leku to podaje i bylo powiedziane ze pregabalina byla brana przynajmniej mieli podkładke pod to ..
I tak, są leki które mogą wpływać na serce, bo u mnie np. po podaniu Encortonu pojawiły się komorowe zaburzenia rytmu (stwierdzone w szpitalu na oddziale kardiologii - wystarczyła jedna dawka). Wierzyć nie musisz, mi to rybka. Przynajmniej wiem, że mam lekarza, który nie wpakuje mnie na minę z lekami, bo ogarnia potencjalne ryzyko bez sprawdzania ulotek.
Podkreślę to jeszcze raz - pregabalina ma swoje plusy, jak i minusy. Ale nie siejmy fermentu - bo bardzo długim ciągu w nadludzkich dawkach wszystkie organy mam zdrowe. Tego będę się trzymał.
Infaltyność nie zna granic - Tobie się wydaje, że to akurat przez pregabaline, bo lekarz Ci powiedział, nie znając zapewne Twojej historii. Przecież z Twoimi problemami borykają się ludzie, którzy nigdy nie mieli styczności z żadnymi lekami.
I po raz kolejny przytocze przykład siebie, 2g dziennie, bez żadnej przerwy przez 2 lata, zero jakichkolwiek problemów czy to z nerkami, czy z sercem. Wcześniej zdrowy tryb życia.
Jak to skonfrontujesz?
Ciekawe co powiesz gdy przyjdzie pora na odstawkę?
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.