Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
07 stycznia 2025SerioSergio pisze:
Jest to dość filozoficzne pytanie.
Ten temat będzie nie długo usunięty.
Poszukaj, użyj wyszukiwarki,a gwarantuje kolego, masz moje słowo odpowiedzi będzie dane ci poznać.
A tabletki oxów można dzielić na pół ?
Uwaga! Użytkownik Berserker2137 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 191 / 1
Kto bogatemu zabroni hehe nie no można, można też dać w kabel, jest gdzieś faq.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.

"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze

Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.

Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.