Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9084 / 1769 / 2
24 grudnia 2024000jofer000 pisze:
Robił ktoś mix 3cmc z 3mmc ?
Bezsensu. Mmc to trochę więcej serotoniny a cmc.mniej serotoniny. Co chciałbyś uzyskać takim połączeniem ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1857 / 406 / 4
może po prostu mu resztki zostały, a chciał przypilnować dawki - bo to byłby chyba jedyny sens takiego mixa.
DXM
  • 88 / 19 / 0
Ja zawsze też tak myślałem , czasami jeden kryształ wydaje się mały a po rozkruszeniu jest dużo z niego . Może też być tak że "gęstość" mial ktoś na myśli % zawartość substancji czynnych
  • 13 / / 0
Dlaczego po podaniu iv puchnie mi dłoń na jakieś kilkadziesiąt minut? W ostatnim czasie podaję sobie w żyłę na bicepsie, jeśli to ma jakieś znaczenie.
  • 1857 / 406 / 4
ostatnimi czasy notuje się u użytkowników reakcje alergiczne po przyjęciu substancji zwanej 3CMC
poparzona śluzówka nosa, gardła, bolący żołądek, złe samopoczucie po "imprezie".

Być może weszła w grę jakaś nowa forma syntezy tego związku oparta o systemy reakcji / związki których na razie nie znamy, ale objawy mogą wskazywać na to, że to nie jest jednorazowy przypadek i trzeba mieć na uwadze ew. skutki uboczne po przyjęciu tego specyfiku.

Od siebie radzę zawsze ogarnąć sobie uczuleniówkę, i zobaczyć jak zareaguje organizm by potem nie było zdziwienia.
DXM
  • 507 / 191 / 1
A czy to nie są typowe objawy na zjeździe po przyjęciu tegoż ślicznego ketona?
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"

Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.