Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 162 / 45 / 0
Powinno przejsc w ciagu kilku dni, podalas 5ml, to jest teoretycznie max przy im. u doroslego - ale, zalezy od budowy ciala, 5ml to zawsze 5ml, miesien natomiast jest kwestia osobnicza. Wiec jest szansa ze lekko uszkodzilas, moze podawalas za szybko, w kazdym razie bolesnosc o ile nie bedzie sie zwiekszac, nie jest niczym alarmujacym.
  • 125 / 31 / 0
Dziękuję bardzo @freezin9moon!
lol [*]
  • 47 / 5 / 0
łOj wyleciał mój post w kosmos
Ot.
To dlaczego nie przyjęłaś zgodnie z przeznaczeniem p.o? Jak sportowoto może p.r. zawsze to bezpieczniej.
ou guys po co wy się kaleczycie? jak powiedział doświadczony narkoman do nas młodych jak waliliśmy po kablach acetylowane mleczko, a ja pomyślałem co on pierdoli.;/
  • 125 / 31 / 0
Dla potomnych i mnie samej: przeszło. Nie ma gulek, wzgórków, siniaków ni bólu. Tak chmielu - Mądry polak po szkodzie %-D
lol [*]
ODPOWIEDZ
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.