Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
73
27%
Thioco
200
73%

Liczba głosów: 273

ODPOWIEDZ
  • 5754 / 1174 / 43
Polecają coca colę, lub pepsi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2046 / 600 / 0
Cola w miejskich legendach rury udrażnia, to co ma swoim odczynem żołądka nie udrożnić.
Osobiście przy spożywaniu większych ilości rozwalałam to wszystko na j*bany pył, jak FAQ przykazało, po czym w misce zalewałam napojem o ostrym smaku bo jedyne rewolucje żołądkowe wywołuje u mnie właśnie nawet wspomnienie smaku tjoko. Mogło się wydawać, że organizm łyka to jakoś łatwiej na podkładzie z soczków (takich NFC albo z miąższem, niekoniecznie słynny czerwony grejpfrut) - ale właśnie, mogło się wydawać. Finalnie i tak siedziało się jak idiota z miską ciężkiej do zidentyfikowania masy, którą trzeba łyżką skrobać bo nie wszystko poleci do gardła przy przechyle miski po raz pierwszy.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 423 / 83 / 0
Mam pytanie, próbował ktoś z was może łączyć kodę z preparatami z walerianą?

Pytam, bo ostatnio nabyłem sobie preparat valused, zawiera wyciąg wodno-alkoholowy z walerianą i brałem to solo na lepsze spanie, żeby wyspać się do pracy.

Bardzo fajnie działa i waleriana to chyba jedyne co na mnie działa w ogóle z tych ziołowych preparatów wyraźnie tak, że czuję konkretną sedację i samo zwala z nóg. Inne preparaty ziołowe na stres i sen kompletnie na mnie nie działają.

Zastanawiam się jakby to się zmiksowało z kodą, może być spoko bo tu i tu sedacja i chill, waleriana podbija GABA A. Czy ktoś z was może próbował?
  • 3037 / 523 / 0
Jeśli mówisz o tym płynie na bazie alkoholu z wyciągiem to moim zdaniem szkoda żołądka, kompletnie nie opłacalne efekty względem konsekwencji łączenia tego długofalowo.
Efekt oczywiście jakiś będzie ale w tym płynie i tak główne skrzypce odgrywa alkohol. Możesz spróbować mix po prostu z tabletkami waleriany?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 167 / 15 / 0
Cześć,

kodę jadle raz z Thiocodinu. Amatorskie pytanie czy Acodin też zawiera kodę? Jeśli tak to Jan dozować, środek aktywny to dextromethorphani hydrobromidum 15mg
  • 233 / 34 / 3
Acodin nie zawiera kody, a dekstrometorfan (DXM). Też się tym odurzysz, ale w znacznie inny sposób. Odsyłam do tematów o DXM w dziale dysocjanty i apeluję o korzystanie z wyszukiwarki.
Но всё, что мне нужно
Это несколько слов
И место для шага вперёд
  • 448 / 83 / 0
Zrobiłem se chwilę przerwy od kody i przestała klepać. Dzisiaj dopiero jako tako się ujebałem. Ajć a tak się cieszyłem że klepie jak oxy.
  • 172 / 48 / 0
@Jamedris z cola to glownie chodzi o to ze z gazowanym szybciej sie wchlania. Cola o smaku tymianku, heh.
  • 96 / 2 / 0
Ja ostatni raz raczyłem się kodą prawie 2 lata temu ale ostatnio coraz częściej przeglądam wątek i myślę o niej, ktoś też ma tak ?
A nie chciałbym wracać bo to po takim czasie wiadomo oznacza Krzycha Cugowskiego w pełnym wydaniu. Jeśli ktoś ma problem z kodą polecam przerzucić się na Red Kratom, on znacznie lepiej nadaję się do funkcjonowania na codzień. Dobrze że tu gdzie mieszkam kodzianka nie jest tak łatwo dostępna.
A i jeszcze słyszałem od pewnego jegomościa z Afryki że we Francji sprzedają w aptekach syropy 400mg cody bez recepty po niezłej cenie. Orientuję się ktoś czy to prawda?
  • 167 / 15 / 0
Zarzuciłem dzisiaj pakę Thioco i o 15:00 tj. 16 sztuk. Był to mój drugi raz w życiu. Po godzinie delikatny ból brzucha i delikatnie się zrobiło ciepło, teraz już jestem praktycznie trzeźwy. Co zrobiłem nie tak? Za pierwszym razem dwa lata temu było kilka razy mocniej. Waga ok 75 kg . Duże doświadczenie z atomami ale obecnie mam ponad tydzień setony od wszystkiego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.