Osobiście przy spożywaniu większych ilości rozwalałam to wszystko na j*bany pył, jak FAQ przykazało, po czym w misce zalewałam napojem o ostrym smaku bo jedyne rewolucje żołądkowe wywołuje u mnie właśnie nawet wspomnienie smaku tjoko. Mogło się wydawać, że organizm łyka to jakoś łatwiej na podkładzie z soczków (takich NFC albo z miąższem, niekoniecznie słynny czerwony grejpfrut) - ale właśnie, mogło się wydawać. Finalnie i tak siedziało się jak idiota z miską ciężkiej do zidentyfikowania masy, którą trzeba łyżką skrobać bo nie wszystko poleci do gardła przy przechyle miski po raz pierwszy.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Pytam, bo ostatnio nabyłem sobie preparat valused, zawiera wyciąg wodno-alkoholowy z walerianą i brałem to solo na lepsze spanie, żeby wyspać się do pracy.
Bardzo fajnie działa i waleriana to chyba jedyne co na mnie działa w ogóle z tych ziołowych preparatów wyraźnie tak, że czuję konkretną sedację i samo zwala z nóg. Inne preparaty ziołowe na stres i sen kompletnie na mnie nie działają.
Zastanawiam się jakby to się zmiksowało z kodą, może być spoko bo tu i tu sedacja i chill, waleriana podbija GABA A. Czy ktoś z was może próbował?
Efekt oczywiście jakiś będzie ale w tym płynie i tak główne skrzypce odgrywa alkohol. Możesz spróbować mix po prostu z tabletkami waleriany?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Это несколько слов
И место для шага вперёд
A nie chciałbym wracać bo to po takim czasie wiadomo oznacza Krzycha Cugowskiego w pełnym wydaniu. Jeśli ktoś ma problem z kodą polecam przerzucić się na Red Kratom, on znacznie lepiej nadaję się do funkcjonowania na codzień. Dobrze że tu gdzie mieszkam kodzianka nie jest tak łatwo dostępna.
A i jeszcze słyszałem od pewnego jegomościa z Afryki że we Francji sprzedają w aptekach syropy 400mg cody bez recepty po niezłej cenie. Orientuję się ktoś czy to prawda?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie
W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.