Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam, dostałam ostatnio zółtą, podchodzi pod pomarańczowy, plastelina, ale szybko ładnie schnie. Wpierdalam dużo tematów w życiu a ten był zdecydowanie najmocniejszy, chwilę wchodziło, później przez jakiś czas euforia, po 3 kreskach już odruch wymiotny, trzymala w chuj długo, 3 dni nie spalam, zadne opio benzo nie było w stanie zbić fazy, zjadłam 10mg Xanaxu, dowalilam małym bongiem ( zazwyczaj usypiam po 2mg i bonitku, nawet po grubych imprezach ) ale zamiast spać, to totalny brak kontroli, pamiętam tylko urywki z dziesięciu godzin. Jak przesadziłam to obraz się trząsł, Haluny jak po kwasie lekko, wszystko pływało. Przypomina mi to trochę zjazd po 3cmc.
Wie ktoś co to może być ? Kurwi ostro chyba typową fetą, daje trochę po nosie w chuj obrzydliwe i gorzkie
  • 5744 / 1173 / 43
Różowa raz mi się zdarzyła.
Ale była zajebista ściera.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1974 / 516 / 0
Różowa pasta, niedawno testowana, całkiem niezła, 30h od ostatniego pasa nie spałem, a przyjąłem w jakieś 3h, coś trochę ponad 300mg.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 43 / 3 / 0
@Mraxa być może ktoś mógł ci "wkręcić" i dać meth w co wątpie ale mogło to być też coś z RC tak jak alfy, phip i inne wynalazki.
  • 71 / 22 / 0
Kiedyś na wixapolu kupiłem gram żółtej amfy. Działała bardzo dobrze, ale smród był gorszy niż zwykle.
  • 10 / 2 / 0
Taaa z tą różową "fetą" też się swego czasu zetknąłem. Ale na moje to wgl nie była amfetamina tylko jakiś bliżej nieokreślony stymulant.
No pomyślcie na logike czemu feta miała by być różowa ?? Jakiś chemik się Breking Bad naoglądał pozadrościł Blue-Crystala i stwierdził że róż będzie znakiem rozpoznawczym jego towaru ??xD xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.