Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Potwierdzam @Rs3mati. Z supli które sa naukowo potwierdzone że działają polecam magnez, witaminę D oraz Omega 3. Większość ma niedobory. W przypadku omega 3 warto zwrócić uwagę na wskaźnik tutox bo wiele na rynku jest utlenionych.
  • 3245 / 614 / 0
Kwas Walproinowy z drugim składnikiem podobnym w nazwie jako lek depakine, w pewnym momencie działał na mnie wyrazniej niż neuroleptyki. Podobno szkodzi na wątrobę, ale to przy spożywaniu alkoholu się bardziej kumuluje chyba obciążenie wątroby. Brałem to nawet z pozytywnym skutkiem działania w ciągu dnia doraznie w niewyznaczonej przez lekarza porze, na własną rękę na wyczucie momentu.

Scalono ~ Atro

Brałem np w momentach jak miałem rozdygotanie w momencie przesadzenia będąc naładowany zbyt dużą ilością kawy, wtedy działało wzorowo zgodnie z oczekiwaniami.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.