again and again
sproboj i powiedz ze klamie
again and again
pozdro
Tylko byłem już tak zdesperowany, że do sraki, wymiotów i reszty przywykłem i poświęciłem to dla chwili spokoju.
Bleh.
To też niby działa na GABA i chuja dawało, benzo natomiast pomagają, innych stabilizatorów nie brałem, tzn jeszcze lamotryginę ale krótko, w małych dawkach i byłem już zbenzowany wtedy więc nie wiem czy pomaga.
Nie wiem w jaki sposób lek ten oddziaływał na powinowactwo układu Gaba, ale napewno nie tak jak benzynki...
Efekt : Przestałem brać ten lek, zostałem przy antydepresancie i systematycznym braniu małych dawek benzo. :huh:
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.