Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 2853 / 1572 / 34
Dobra ja biorę teraz zanthoxylum i BPAP ale odpowiednio zmieszany z dmso itd plus zanthoxylum właśnie by wchłanianie wyszło 100% praktycznie. Nootropowe działanie poprawiające jakość życia, nie nie jest to narkotyk . Działanie jest spokojone i wyważone ale tylko z tą rośliną jest pełnia szczęścia działania. Bardzo małe dawki biorę chociaż mam 200mcg na ml płynu a jest maks 500mcg plus zanthoxylum i w płynie i z daleka w formie całej rośliny. Akurat ona ma Ala kratom plus psychodela działanie ale dalej ogar masakra. Stan nadtrzeźwości. Dodam fotki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.