Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 369 / 4 / 0
zły kwas? łatdefak, jak żyje nie słyszałem o czymś takim, albo masz na kartonie LSD-25 albo to nie jest LSD-25 proste.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eeeeee »
Nie no, na forum w pobliżu mamy temacik "Dziwnie mocne LSD z Londynu" z dyskusją na 6 stron.
Czyli mam to rozumieć jako 'więcej µg na powierzchni kartona niż zwykle' ?

edit: ok, doczytałem tamten temat do końca, lol dobrze że zacząłem od ostatniej strony :D
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2010 przez eeeeee, łącznie zmieniany 1 raz.
"Long you live and high you fly
And smiles you'll give and tears you'll cry
And all you touch and all you see
Is all your life will ever be. "
- Pink Floyd - "Breathe"
  • 2497 / 48 / 0
Co zrozumiec? Masz caly temat na miliard stron o badtripach, po ktorym powinienes wiedziec, ze badtripa mozesz dostac od kazdego psychodelika(od lsd tak samo, jak od bromowazki) i w zasadzie w kazdej dawce dzialajacej juz psychologicznie. Badtrip to nie kwestia chemiczna, tylko psychologiczna.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zadi »
pokolenie Ł.K. pisze:
Tym niemniej zdanie (...) jest na tyle grubą przesadą, że ociera się o fałsz.
Użyłem niewłaściwych słów, nie to miałem na myśli. Chodziło oczywiście o to, żę bt można dostać przy każdej dawce, choć wiadomo im większa tym łatwiej prawdopodobieństwo się zwiększa:)
  • 9 / 5 / 0
No ale czymś się jednak różnią te kwasy. Wiadomo że każdy trip jest inny ale jak kiedyś mi się przyśniło że zamawiałem kwasy z DW to kwasy na kostkach cukru, droższe, miałem wrażenie lepiej działały, był dłuższy peak i nie trzymały tak długo a jakieś zwykłe, tańsze, potrafiły mnie trzymać po kilkanaście godzin nawet i peak trwał znacznie krócej. Może to być kwesta tego że te na kostkach curku to było freebase. Obu opcji spróbowałem ok 7/8 razy i odczucia zawsze takie same
  • 109 / 26 / 0
Tak różni się intencją posiadającego wedle kupującego każde przejśce przez rąk pozostawia ślady !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Majordomus premiera Francji skazany na rok więzienia za handel narkotykami

26-letni główny lokaj Matignon, czyli siedziby premiera Francji, oficjalnie przebywa na zwolnieniu lekarskim. W rzeczywistości został aresztowany w czwartkowy wieczór 7 listopada w trakcie handlu kokainą.

Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków

31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.

Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję

Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.