50-60 sniffem to duzo wchuj nawet na 3 razy I to nic dziwnego ze sie porzygales I chciales zeby sie skonczylo. Dawka z pizdy na pierwszy raz. First time to max 25 walisz I lezysz zeby przelezec bodyload I mulenie ktore 2cb ma dosyc mocne, zwlaszca przy sniffie. Prega do tego zajebista tylko dawki z pizdy tak na raz to max 300 pregi wtedy jakby dziala synergicxnirnz faza, powxydj 300 mg na raz to juz ci bedzie troche faze zbijac. Powinines zjesc cale 60 mg oralnie + 300 pregi I by bylo cacy ma 60 mg wizuale sa juz pojebane moim zdaniem lepsze niz na kwasie w przypadku 75-100 mg ale to juz trzeba miec doswiadczenie. No I wiadomo, ze 2 cb nie zajdziesz wyzej niz z changa nie wiem czego sie spodziewales. Jest gdzies post o tym jak zajebalem 100 mg sniffem na raz bedac na emce, bylo bardzo ciekawe ale nie mocniej niz na DMT. 2 cb na tle kwasa czy grzybow wyroznia absurdalnie zajebiscie polepszony odbior muzyki I bodyhigh ktory przygniata z przyjemnosc. Wracajac najlepiej sobie Jesc 50-75 mg oralnie + 300 pregi co pare godzin tyle, ziolko mozesz dopalac jak ci sie podoba, fajnie podbija faze. Ja walilem co pare h 75 mg +300 pregi I normalnie do kina szedlem wiec to duza kwestia doswiadczenia. 2cb z DMT byloby cudowne, ja mialem okazje tylko kwas+changa i i tak bylo bosko. Jak chcesz sniffowac a nie oral na pierwszy raz to max 25 I tyle, ja bym sugerowal nawet najpierw 20 mg mowie to patrzac po reakcjach roznych znajomych na pierwszy raz z radiem. A ja osobisice nie widze sensu sniffowac wiecej niz 30 mg na raz ogolnie, lepiej zaladowac sroga bombke. Oralnie to 50 idealnie na pierszy raz ale to Taki max imo dla ludzi co nie sa fanami jazdy bez trzymanki. I nie wiem po chuj te benzo potem po 2cb jak zejdzie to wystarczy melatonine zjesc I sie zasnie jezeli po to byly te benzo. 2cb sniffem to peak tez max 2 h potem juz takie powolk zanikajacr wizuale, ale te pscychodeliczne pierdolniecie jest niesamowite.
Tldr: w mojej opini koncertowo zjebales zwalszca, ze to byl pierwszy raz.
Ps: Z gory sory za jakies bledy w poscie ale pisze go na kwasie I nepie , pozniej zedytuje.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję
Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.
28-letnia lekarka zatrzymana. Wystawiała recepty na fentanyl pacjentom, których nie badała
Zatrzymano młodą lekarkę, która miała bez problemu wystawiać recepty między innymi na fentanyl, i to pacjentom, których nawet nie badała. Od 7 listopada niektórych środków nie można już sobie załatwić w receptomacie.
Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków
31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.