Naprawdę przy benzo tego uczucia nie mam a jaroszem w tej kwestii nie jestem
P. S
Do tego kawa tylko nie zalewajcie wrzątkiem poczekajcie aż woda przestanie wrzeć i dopiero zalać i dajcie kawie czaaas nie mieszaj przez pięć minut niech się zaparzy i dopiero wtedy mieszany.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I wie ktoś o chuj chodzi ze biore pregabalinke od paru miesiecy a w ostatnich dniach jakas gigantyczna nie do opanowania sennosc i sedacja mnie zaczela lapac jak po zajebanej nocce?
1. Kapsułki na pusty żołądek popite jakimś energetykiem.
2. Proch podjęzykowo.
3. Proch donosowo. Ale tutaj raczej przeszkodą jest duża objętość. Jednak 150mg zawiera całkiem sporo wypełniaczy plus substancji aktywnej.
Co do senności to możliwe że to pogoda. Człowiek wstaje do roboty - ciemno, człowiek wraca z roboty - ciemno. A jeśli wykluczasz pogodę to możliwe że bierzesz za dużo, a twoja tolerancja na efekty wyskokowe pregabaliny wzrosła. Wraz ze zwiększaniem dawki nasilają się efekty sedatywne pregi (i ogólnie efekty uboczne).
Co ciekawe pani psychiatra przepisuje, ale mówi, żeby nie używać codziennie, bo mocno uzależnia, tylko, gdy ma się gorszy lub stresujący dzień zamiast rolek. Ale rolki też przepisuje xD, na wszelki wypadek. Rolek nie zjadam za dużo, od 10 lat używam maksymalnie paczkę na pół roku. W każdym razie propsy dla pani za informowanie o ewentualnym uzależnieniu.
Dodam, że podobnie jak kilka innych osób tu pisało, czuję lekki zjazd w drugi dzień po tych dwóch dniach używania, polecam l-teaninę na takie zjazdy. Nawet nie chcę wiedzieć co się czuje po dłuższym ciągu na predze, to musi być koszmar.
11 listopada 2024EscapeFromDeadIsland pisze: Dla ludzi z fobia i lękami społecznymi exelent
Naprawdę przy benzo tego uczucia nie mam a jaroszem w tej kwestii nie jestem
P. S
Do tego kawa tylko nie zalewajcie wrzątkiem poczekajcie aż woda przestanie wrzeć i dopiero zalać i dajcie kawie czaaas nie mieszaj przez pięć minut niech się zaparzy i dopiero wtedy mieszany.
Jutro będzie I raz rekreacyjnie. I tu moje pytanie, czy jak nigdy tego nie brałem to 150 mg wystarczy, żeby chociaż trochę poczuć smyranie i fajny rekreacyjny efekt.
Tyle chcę wrzucić na 1 raz na próbę. Czy to odpowiednia dawka? Dodam, że nie chce mixować z niczym.
150mg na pierwszy raz odczujesz ale będzie niedosyt, choć u każdego inaczej.
Polecam 300mg popite kawą parzoną, a nawet bez kawy bedzie si ! do godziny na pusty żołądek.
Dzięki kolego. To pójdę na kompromis, bo mam 75 i zajebie 225.
A tak jeszcze z ciekawości czemu kawą parzoną?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków
31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.
Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe
W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.